Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Létezik, hogy így is megkapom? Mert én csak regisztrált felhasználóként adtam fel csomagokat eddig. Ott minden adatot meg kell adni. Név, email, telefonszám, csomagautómata. Ott már a feladás előtt is látom, hogy össze készítettek csomagot nekem. Megkapom a csomag számot és kapok értesítést is. A feladó azt mondja majd csak sms-t kapok az érkezésről.
-
Mano66
senior tag
Sziasztok! Létezik, hogy ha feladtak egy csomagot a számomra terminálba. Ott elvileg be is került. Nyugta fényképezve elküldve nekem. Csak a feladási pont látszik (melyik terminálba adták fel), a feladó telefonszáma , az én telefon számom és a átvevő terminál ahol majd átvehetem. Se név, se email cím nem szerepel rajta. Nem is kaptam értesítést a feladásról. Előre nem fizettem semmit.
-
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy regisztrált felhasználóként csomagot adnák fel, (automatából automatába). Az FoxPost oldalán a kitöltés után a "Csomag küldése"-re kattintva sem kapom emailban kódot. A fiókomban sem jelenik meg a feladás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Óra topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fecogame