Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Én múlt hét vasárnap tettem az automatába a cuccot, hétfőn délelőtt vették ki és végül péntek este került az automatába fél 9-kor. De rám ijesztettek, hogy 10.10 helyett 10.14-én kerül be.
Azért ez az 5 nap 2024-ben elég gáz. Akármelyik másik futárral 1-2 nap szokott lenni. A lényeg, hogy odaért. -
SkyLine3000
addikt
Hihetetlen, hogy mennyire tetű lassú ez a foxpost. Már nem az első. Vasárnap betettem a cuccot az automatába, hétfőn délelőtt kivették, napokig utaztatták, most egy napja raktárban csücsül és ha minden jól megy, jövő hét hétfőn kerül az automatába. Először 10.10. volt, amikor berakják az ótómatába, aztán tegnap módosították 10.14-re. Mindez kb 250km táv. Pókjárásba, hátrafelé elvittem volna ennyi idő alatt... Nekem elegem van belőlük. Soha többet foxpost. Ha csak a szaros mpl viszi, hétfőn feladom, kedden ott van.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A feladó felhívta őket és kiderűlt, hogy ő a hunyó, mert elfelejtette feladáskor bepipálni a csomagcímkét és ezért ott ragadt a cucc a raktárban. De meg lesz oldva. Gondolom 1-2 napon belül megjön a motyó. Remélhetőleg.
Az viszont totál nem értem, bogy egy fizetett csomag hogy tud eltűnni? Pontosan kéne tudni, ki, mikor, hova vitte, rakta. Ez nonszensz. -
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha holnap délelőtt sem mozdul, akkor rákérdezek.
-
SkyLine3000
addikt
Ez a foxpost sem egy idegbeteg, kapkodós cég. 31-én csomagot adtak fel részemre, házhozszállítással.1-én bekerült a raktárba, azóta ott pihen és semmi sem történik. Az Expressone fogja kiszállítani. Az ő rendszerükben is még mindig az van, hogy "Csak elektronikus adat érkezett". Hiába na. 100 km borzasztó nagy távolság. El tudom képzelni, hol lehet a raktár... Egy gls, vagy akármelyik másik futár cég már rég kihozta volna.
-
SkyLine3000
addikt
Azért volt nem egyszer, amikor 2 nap alatt a foxpost is meghozta a cuccot. De én régóta nem is preferálom őket pont a lassuságuk miatt. Ráadásul ahol lakom, mindegyik fox a város szélén van és mindhez el kell autózni. A többi futár automata bent van a városban és gyalog sincsenek messze. Egyébként a fox is elég rendesen megdrágult.
Egyébként meg:
És ilyenkor 3-4 nap az örökkévalóságig tart.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem hétfőn kb 13 órakor adtak fel egy csomagot. Persze a napi egyszeri ürítés lezajlott féldél és fél1 között.
Így egy napot pihizett a cucc az automatában. Aztán 1 napig "utazott", mire raktárba került, ahol további 1 napot pihent a csomag.Hiába, na, kemény távolság az a 150 km, amit le kellett küzdeni. Végül tegnap (csütörtökön) 13 körül vehettem ki az automatából. Tehát 3 nap kellett a "futár" cégnek a lebonyolításhoz. Ezt egy gls, dpd, akármi 1 nap alatt lezongorázta volna. Mármint a szállítást. Sok sok tapasztalat mondja ezt.
Ok, nem olyan sok az a 3 nap, de van amikor mégis az.
A lényeg. A foxpost nem a leggyorsabb futárcég. Ha a gyorsaság számít, el kell őket felejteni. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Nekem mondjuk nincs benne pénzem. Attól sem félek, hogy eltűnik, mert látom, hogy valamelyik raktárban van, csak egy futár már rég meghozta volna. Így is azt írják tervezett kézbesítésnek, hogy dec. 1. bebszna, ha még két napig dekkolna a cucc raktárban. Bízom benne, hogy holnap már kézbesítik; ha ma délelőtt 11 óta raktárban csücsül.
-
SkyLine3000
addikt
Azért ez a foxpost sem a leggyorsabb csomagküldési mód. Már nem először van, hogy 4-5 nap, mire megkapom a cuccot. Ráadásul, ha nem adják fel a motyót időben, akkor akár 1 napot is áll az automatában. Épp várok egy cuccot. 1 napig volt automatában, 1 napig tartott, mire elkerült valamelyik raktárba és lassan közel 1 napja ott van. Kissé nevetségesnek tartom, hogy kemény 150km-hez 4-5 nap szállítási, kézbesítési idő kell. Egy sima futárszolgálat (gls és tsa-i) már rég meghozták volna a motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És ilyenkor 3-4 nap az örökkévalóságig tart.
Fecogame