- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Nem tudom mi lehet ilyenkor az akadálya, hogy elhelyezzék ez üres automatában
Telefonszámuk meg nincs (legalábbis én nem találtam)
Itt van egy ilyen legalul, de nem tudom, hogy ha naponta tologatják a kézbesítés időpontját, az változatlan státusznak minősül-e...
[link]
Információkérés automatára küldött csomaggal kapcsolatban
Kérjük, kizárólag abban az esetben töltsd ki az alábbi formanyomtatványt, amennyiben automatába küldött vagy érkező csomagod státusza 3 napja nem változik a nyomonkövetésnél. Csomagkeresést csak akkor indítunk, ha a csomag egy adott státuszban 3 napja változatlan.
Az ügyet mindenképpen 30 napon belül, de kapacitásainkhoz mérten igyekszünk hamarabb kivizsgálni.
KITÖLTÖM AZ ŰRLAPOT -
sopruk
senior tag
válasz
raziel01 #585 üzenetére
Én MPL-el gyakran adtam fel úgy csomagot, hogy nem volt meg a címzett száma és a sajátomat adtam meg. Amikor felhívott a kézbesítő, elmondtam a szitut és utána megpróbálta kézbesíteni...
Foxpost-nál még nem próbáltam, de gondolom itt is működhet, és amikor felhív megadhatod a vezetékes számot.
Illetve a feladáskor van lehetőség megjegyzést írni a futárnak, ahol szintén be lehet írni a vezetékes számot.
Persze van benne kockázat, de MPL is hozott már vissza csomagot nekem indokolatlanul... -
Oldman2
nagyúr
válasz
Fecogame #584 üzenetére
hiszen a futár szinte mindig felhív, ha odaért...
Ez egy általános tévedés... 1x rákérdeztem a Futár srácnál, hogy miért nem hívott fel előtte, mákja volt hogy otthon talált.
A válasza az volt, hogy ez a feladás módjától függ, van olyan csomagfeladási mód, ami tartalmazza ezt a "szolgáltatást" és van olyan olcsóbb, ami nem.
-
válasz
raziel01 #583 üzenetére
Házhozszállításhoz semmiképp se adj meg saját telefonszámot, akkor téged keresne a futár, hogy ott a csomag, te pedig nem tudsz vele mit kezdeni.
Hívd fel őket, és kérj tőlük el egy mobilszámot, majd azt írd be.
GLS esetében is egész biztos, hogy kell mobilszám, hiszen a futár szinte mindig felhív, ha odaért
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Triwarden KFT-nek kell feladnom egy csomagot garanciáztatás miatt. (csomagautomatából házhozszállítás) viszont kéri a címzett mobilszámát ami pedig nincs nekik csak pesti vezetékes így nem is enged tovább.
Megadjam oda a sajátomat és kész?
Sajnos a környéken 5 posta is bezárt, nem mennék át a fél városon keresztül feladni.
Vagy esetleg azt tudja valaki, hogy a GLS csomagautomatából házhozszállítással kell-e címzett mobilszám? mert még az lenne itt a környéken. -
válasz
SpongyaBob #577 üzenetére
Az eladó biztos, hogy jó csomagszámot küldött el neked, és nem keverte össze másikkal? Ha nem, akkor nem küldte el a csomagot még. A csomag feladása után egyből megy az email a címzettnek és a feladónak is (max pár perc csúszás lehet benne).
-
SpongyaBob
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
SpongyaBob #577 üzenetére
Ez még csak azt jelzi, hogy jelezte az "eladó" a Fox felé, hogy adott csomagszámmal csomagot fog náluk leadni. De ez még nem történt meg a Fox szerint.
Ha megtörtént volna, már mást látnál.
Szóval vagy a Fox rendszere lassú, vagy az eladó nem mond igazat.
A szerződött partnerek rendelkeznek több "biankó" csomagszámmal, amiket ilyenkor sorra felhasználnak.
Ezt tudta neked előbb elküldeni, mint hogy a Fox-nak átadta volna a pakkot.Szerintem
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Jàrt màr így valaki?
Én vagyok a vevő, az eladó elküldte nekem a csomagszàmot. Àllìtàsa szerint elhelyezte a csomagot 13-àn (vasàrnap) az automatàban. Oké hogy hétvégén volt, de nem kellett volna màr ennek megmozdulni?
Sokszor hasznàltam màr a Fospostot, de ilyen még egyszer sem volt. Meddig vàrjak és mit tudok tenni?
Tudom sajnos az is egy lehetőség, hogy mégsem lett berakva az automatàba a csomag... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Zsolesz1885 #570 üzenetére
ASZF szerint 3 napon túli nem-visszajelzés amikortól lehet kérdezni.
-
Ubul86
őstag
válasz
Zsolesz1885 #570 üzenetére
honnét gondolod hogy nem veszik ki? nem jelzi mailben / csomagkövetőben, vagy van más jele is? mert előbbi nem frissül mindig azonnal
-
Zsolesz1885
tag
Sziasztok! Olyan létezik hogy egész nap nem veszik ki a csomagot az automatából? Mármint a futár. Nem tudom mi van manaság a rókáékkal, de sokat csúsznak a szállítással.
-
ledgeri
nagyúr
Létrehoztam egy automatából automatába csomagot.
Nem volt opcióm kiválasztani, hogy törékeny-e. Nem lett volna opcióm címkenyomtatársa sem. ASZF előbbit nem említi ebben a formában (autmatából automatába nem lehet törékenyként küldeni). Utóbbi fog-e történni, vagy ezt más pl telefonszám név alapján, ami arajta van elintézik?Milyen ajánlások vannak áltaában, és mi legyen milyen formában a csomagon a feni-kategóriájú csomag esetén?
-
válasz
l.skywalker #560 üzenetére
A kupon kizárólag egyszeri, automatából automatába történő csomagfeladás során vehető igénybe.
-
sopruk
senior tag
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Érkezett egy csomagom, amire azt írja:
"Csomagátvétel határideje: 2022-11-13 10:40 (vasárnap)
Futáraink naponta többször töltik-ürítik automatáinkat..."Feljebb meg a következőt írja:
"Az automatát minden hétköznap 12:00-13:00 között ürítjük és töltjük."A vasárnapi határidőt gondolom automatikusan írják, mert pont 10-én 10-42-kor érkezett az e-mail és 3 napon belül kell átvenni.
Így viszont még hétfő délelőtt is kivehetem, mert csak hétköznap üríti?Akkor nem fordulhat elő, hogy vasárnap mégis kiveszik a csomagot, tuti nem dolgoznak hétvégén?
Nem szeretném ha visszavinnék a rendelésem...Köszi előre is akinek van ezzel tapasztalata!
-
ledgeri
nagyúr
Friss reg, alap kuponozósdi, és még joy napok is.
Lenne egy küldendő csomagom. Bármely kuponozósdi oldal vége, hogy lépjek be, de olvasom, hogy van megívósdi is. A meghívó mit ad? (akadna ha kérnék?
)
A joynapos kupont "10-13 között feladott csomagokra vonatkozik", míg a feladás kezdeményezése, és a szekrénybe helyezés között 7 nap is eltelhet. Így melyik számít? Az hol és mikor derül ki? (megérné rápróbálni, max alapáras leszek?, vagy telibe cancelled)A fenti kettő kombózható?
-
p.t.r
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #553 üzenetére
A megnyíló oldalon valószínűleg a bankkártyád adatait kellett volna megadnod, ő meg szépen leemeli róla a pénzed. Szerintem sokan megadják neki.
-
-
Ubul86
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #549 üzenetére
átbaszás
nem lehet fizetni előre vásárlói oldalról, stb...csak te adhatod fel, és kérheted az ellenértékét valamilyen formában (előre utalás, utánvét, stb...)
meg hát a linkből is látszik rögtön hogy kamu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest