- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajani
tag
Sziasztok! Valakinek veszett már el csomagja, úgy hogy nem is találták meg?
Nekem a boxban PC helyett egy kis doboz volt( könnyű női cipősdoboz), szakadt/ gyűrött nevemre szóló Foxpost címkemmel és a dobozon kézzel írt név telefonszámmal. Nagyon mérges és ideges lettem. Hívtam is az ügyfélszolgálatot, pár szóban elmondták, hogy ilyenkor mit fognak tenni, nyitottak egy üres boxot, amibe vissza kellett raknom a kis dobozt.
A raktárban valószínűleg elkeverték és az én címkém került át rá. 15 napig, a feladástol számítva keresik a PC-met.
Az eladónak előre ki volt fizetve a PC.
Valaki egy női cipő helyett kapott a PC-t, azt jelenteni fogja?Vagy szállítás közben nyúlhatták le? Nagyon csalódott vagyok.
Várom, hogy teljenek a napok, hátha meglesz. -
Ramoskaa
senior tag
Aki el akarja őket érni 19:00 után próbálkozzon! Előtte kb esélytelen!
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Kicsúsztam az időből és nem átvett csomagot visszaviszik raktárba. Hogyn tudom kérvényezni , hogy újra küldjék csomagautomatába? Sajnos telefonon 30 perc alatt nem vették fel a telefont.
-
-
Micsurin
nagyúr
Mi van akkor ha már nem élő számlaszám volt véletlen a profilon megadva?
Elfelejtettem az új számlám megadni és a régi már jó régen megszűntetett számom maradt ott, csütörtökön vették át a csomagom reggel vajon akkor most mi lesz az utánvétel díja úszott és leshetem, hogy megkapjam? -
dudikpal
senior tag
Nov 30 óta raktárban állónak van jelezve a csomagom.
Jan 8-án küldtem egy információkérés a csomagról űrlapot.
Az azonnali automatikus válaszemailen kívül semmi reakció.
Feb 12-én küldtem egy kártérítési igény űrlapot. Meg tegnap. Meg ma. Meg holnap is fogok, amíg nem reagálnak vmit.
Egyéb ötlet van az ösztökélésre ezeknél?
-
Ubul86
őstag
sziasztok
ma kaptam egy csomagot foxpostba, tervezett volt. Viszont volt mellette másik, először azt hittem, hogy a sajátomhoz tartozik, és hirtelen elsőre nem is kaptam észbe, be is zártam a csomag tárolót. Szóval most van egy csomagom, amin nincs semmi, csak egy fekete fólia, még matrica se.
Felakartam venni a foxposttal a kapcsolatot telefonon, kb fél órán keresztül: összes ügyintéző foglalt, kérjem várjonírtam mailt, írtam facebookon, hogy ilyenkor mi a teendő, hogy lehetne ezt korrigálni
Szóval most megakadtam
járt valaki más így már, és ha igen, hogy juttatta el a jogos tulajdonosához a cuccot?
-
Ashe16
csendes tag
Elvileg 14-én adtak fel nekem is egy csomagot és még emailt, semmit nem kaptam róla. Akkor csak sms-t fogok kapni ha Megjön az automatába?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok 11. e óta nem tudnak egy szállítást befejezni Pécsről-Szegedre.....Azért ez vicc, és helybe feladva 1600 forint akár egy gyufásdoboz méretű 2 dkg s csomag is.....sokat romlott a színvonala!
-
Soma01
veterán
Most látom, hogy eleve 2 (munka)napot írnak a kézbesítésre minimum. A log alapján az lett volna a csoda ha megérkezik pénteken.
Ezt is tudom már. Pedig a nyomkövetési oldal péntekre ígérte/tippelte. De miért? Akkor nem is reménykedek, ha nem írják oda, hogy péntek. -
Soma01
veterán
Akkor regisztrációval csinálta.
2022.02.10 07:46
Automatában
Csomagod fel lett adva, a csomagautomatában el lett helyezve. A neked címzett (feladott/visszaküldött) csomagot hamarosan kézbesítjük.2022.02.09 17:24
Csomagod elkészült
Csomagod létrejött a rendszerünkben, a feladó még nem adta át azt a FOXPOST részére.Persze még nem ért ide. 11-én éjfél után már a központi raktárukban volt. De aznap reggel nem bírták már elküldeni a cél automatához. (más városba) Így várhatok plusz 3 napot, vagy ha nincs szerencsém, 4-et. Hát ennek nagyon nem örülök.
Az MPL annyival gyorsabb lett volna, hogy ott a postán kell feladni, ahonnan tuti elviszik a központba. (ugyan ilyen reggeli feladással) Másnap meg teszik is be az automatába. Még szombaton is bepakolnak. Jártam már így. A Foxposttal meg úgy, ahogy most, hogy egy "hét" mire ideér. A feladó szerint 8-án, este adta fel... (fene tudja, de én azóta fizetem ki és várom)
Nem halok bele, de mindig reménykedek, hogy simán megy minden és maximum a 3. napon átvehetem. De nem! Eddig nem nagyon sikerült még ez. Volt, hogy ürítés után tették be a csomagot, így plusz 1 nap. Volt, hogy tele volt a fogadó automata, így plusz 1 nap... Hétvége, plusz 2 nap... Központi raktárukban 2 napot volt, nem egy napot, plusz 1 nap... Hát nem valami gyorsak. Akkor használom őket csak ez után, ha nem sürgős a csomag. Eddig inkább csak szívtam. Persze végül megérkezik, de a futárszolgálatok ettől gyorsabbak azért és házhoz hozzák. Az MPL meg pláne. Nekem most nem jó a házhoz szállítás. De átvételi pont jó lett volna. -
winbox
senior tag
Akkor valószínűleg volt regisztrációja
Mert ha feladási kód nélkül adja fel, akkor azt hiszem a foxpost nem kér a helyszínen e-mail címet, csak telefonszámot. Vagy 1 hónap alatt fejlesztették a rendszert, mert nekem akkor jött így utoljára csomag. Egyébként, ha megvan a követési szám, könnyen kiderül, mert ha az első, elkészült a csomagod bejegyzés után csak később került be az automatába, akkor biztosan regisztrációval csinálta.
-
Elvileg igen, gyakorlatilag meg tegnap délután rendeltem egy csomagfeladást, és arról az emailt (benne a qr kóddal) ma reggelre sikerült kiküldeniük. Ennek nagyjából azonnalinak kellene lennie.
Szóval az email küldéssel vannak gondok náluk, a csomagszállítással viszont nincs
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
A címzett, kap a csomag tényleges feladásáról emailt?
Ha nem regisztráltál, nem üzleti partner adja fel a csomagot. -
catroot
veterán
válasz
Fecogame #363 üzenetére
Csak érdekességként írom, pont péntek este futottam bele ilyesmibe.
Csomagom jött, de előttem egy faszi adott fel egy saját csomagot.
Miután végzett, odaléptem, hogy átvegyem a csomagom. Meglepve láttam, hogy nincs lezárva a feladás. Gyakorlatilag az előttem lévő emberke miután becsukta a doboz fedelét, angolosan távozott.
Én hagytam jóvá a csomagját (megfelelő méret). Gyakorlatilag akár ki is vehettem volna.
-
LOTR
addikt
sziasztok
üzleti foxpost csomagfeladással kapcsolatos kérdés
hogy kell azt megoldani, hogy egyéni vállalkozóként a vállalkozás "fantázianeve" szerepeljen a feladónál a kinyomtatott címkén, viszont, amikor költségelszámoláskor kiállítja a FP a számlát, akkor a hivatalos cégnév nevére szóljon?
általában ez nem egy bonyolult feladat, de itt nem egyértelmű
köszi -
RolXX
tag
Még mindig 4-6 munkanapra szállít a foxpost? Vagy karácsony után javult a helyzet?
-
Ciccuka
veterán
Foxpost kupon van?
SEND200-on kívül -
Reshi
csendes tag
válasz
Fr@nkieWilde #356 üzenetére
Megérkezett végül a csomag? Nálunk is ugyanez a helyzet áll fenn, 4.-én lett postázva...
-
válasz
Fr@nkieWilde #354 üzenetére
Nem is kell rányomni, csak becsukni az ajtót. Lehet akkor épp hibás volt az érzékelője.
Láttam már nyitva hagyott ajtókat az egyik automatánál, ami elvileg nem lenne lehetséges.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
válasz
Fr@nkieWilde #352 üzenetére
Nem kaptál emailt? Csomagszámra itt rákeresve is azt írja, hogy nem feladott?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
December 30-án feladtam egy kis csomagot a ceglédi Tesco-ban lévő automatánál. Fizettem kártyával, de nem kaptam számlát, ez ma jutott eszembe.
gondoltam ránézek a profilomban a csomag állapotára és az van írva, hogy nem feladott.
Pedig rázártam az ajtót és ki is fizettem.
Mi történhetett? Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest