- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Ugye miután észrevetted, hogy nem fér be a csomag, akkor be kell csukni az ajtaját és másikat választani. Ilyenkor elvileg sztornózza a terhelést a kártyáról és az új méret összegével terheli meg.
Egyébként cégesként küldenéd? Azért kérdezem, mert nekem nagyon nem szokott semmi papírt (bizonylatot) adni.
-
catroot
veterán
válasz
Fecogame #363 üzenetére
Csak érdekességként írom, pont péntek este futottam bele ilyesmibe.
Csomagom jött, de előttem egy faszi adott fel egy saját csomagot.
Miután végzett, odaléptem, hogy átvegyem a csomagom. Meglepve láttam, hogy nincs lezárva a feladás. Gyakorlatilag az előttem lévő emberke miután becsukta a doboz fedelét, angolosan távozott.
Én hagytam jóvá a csomagját (megfelelő méret). Gyakorlatilag akár ki is vehettem volna.
-
catroot
veterán
válasz
Botivagyok #341 üzenetére
Szia!
Szerintem várj, mást nagyon nem tudsz tenni.
Nekem most 2db függő Előértesítéses csomagom van. Tegnap este jött egy mail, hogy az egyik csomagom már a raktárban van, hamarosan megkapom.
Ez azért fura, mert amikor feladnak nekem csomagot, akkor kapok egy előértesítést, utána jön, hogy a csomag elindult (feladták az automatában) és azt követően pedig bekerült a központi raktárba (ez után jön, hogy megérkezett az automatába).
Na most a poén az, hogy kb. 5 percre rá kaptam egy sms-t is, hogy átvehetem a csomagom az automatából. Ez azért is érdekes egyébként, mert az automatát, ahova kértem délelőtt 1x ürítik/töltik. Szóval az értesítések is hektikusak.
Ja, ránéztem a másik csomagomra is, az már bent van a központi raktárban. Viszont erről semmilyen értesítőt nem kaptam. Ilyenkor fél az ember, mi van ha már a csomag ott dekkol az automatában...és nem kap értesítést.
Szóval iszonyat nagy katyvasz van most náluk.
-
catroot
veterán
Nekem 3 csomag közül az egyik van éppen útban a központi raktárba a feladási automatából, másik kettőnél még csak előértesítés van.
Megnéztem a Foxpost oldalát, szinte mindegyik automata telített, országosan.
Szerencsére nem a karácsonyi ajándékokat várom, de azért szépen letérdelt a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest