Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Megkérdezném hogy Iphoneokról miért nincs itt kép? Nem használ senki, vagy annyira el vannak maradva? Az Xről azért sok jót hallani, már a videókban, a pixel után rakják a nagy videósok.
A sima google pixel telefont érdemes még megvásárolni 2018 végén? Vagy helyette az lg g6 jobb választás? A kamera egy jelentős szempont. 100k körül van rá keret, most ezekről gyűjtök infót.
-
trialboj
őstag
válasz
silentkiller #83954 üzenetére
Igen most utána néztem, és tényleg ugyan az a kamera van az S9 és S9+ ban, csak utóbbiban van még 1 zoom kamera is.
Én is az S9 és S8 között vacillálok, szívesen néznék itteni emberek képeit, ha nem lesz friss megpróbálom visszakeresni, használtan az árkülönbség nem akkora a két telefon között, az s9et viszont a kamerával promózzák mindenhol.
-
trialboj
őstag
válasz
silentkiller #83945 üzenetére
Nem kötekedni akarok, én is telefont keresek, és még az elején vagyok, de szinte biztos vagyok benne hogy nem a sima s9-re gondoltál, ugye? Minimum S9+ ha nem note, csak mert azt kétlem hogy a sima s9 kamerája pariban lenne a pixel 2 vel.
-
trialboj
őstag
Azért ilyet max az oppo zte, és hasonló kis márkákról tudok elképzelni, akiknek ez egy olcsó reklám, és kevesebb ember emlékszik rá hogy csalás volt, mint akihez eljut a hír, hogy ultrahyper kamerája van.
Az apple, samsung, és talán lassan a huawei, is elég szépen kapná az ívet, ha egy ilyen kiélezett versenyben dslr-el készült képekkel arcoskodna bárhol.
És nyilván nem azt várom hogy közel sötét szitukban is megszámolhassam a fűszálakat, de pl arra számítanék, hogy egy tájkép, legalább annyira szép, mint egy belépő cannon D650 alap optikával.
-
trialboj
őstag
válasz
Saccco #83877 üzenetére
Az ilyen videókban viszont olyan képeket mutogatnak hogy leszakad az arcom, az iphone weboldalán is promózzák a csodakamerájukat. Ezek a képek simán DSLR minőségnek tűnnek, most akkor ez mind csak megtévesztés, és a valóságban ugyan olyan gyenge képeket fog lőni az összes csúcsmobil?
Még sosem volt komolyabb telefonom, a kamera miatt, most gondoltam már megérné beruházni egyre, mert régen fotózni is szerettem, és gondoltam így megúszom 1 készülékkel.
-
trialboj
őstag
Még csak érdeklődöm, de ez nagyon nem tűnik bíztatónak: "Este harmatgyenge fotókat tudtam csinálni a Balatonon az S9 Plusszal, de itthon állványról sem remekelt pro módban."
Itt elve a két csúcsmodell volt hasonlítva, én pedig az alap modellekre vagyok kíváncsi. Még mindig óriási a különbség fotózsá terén a csúcsmobilok, és belépő dslr-ek között?
Én túrázások során tájakat fotóznék, amire a jelenlegi mi4c nem alkalmas, ez azt is jelenti hogy erdőkben kevesebb fényél fotózgatok, az s8 itt már szóba sem jön?
-
trialboj
őstag
Aki kicsit benne van ebben a témában, tudna segíteni, hogy kamera szempontból, melyik éri meg jobban?
S8, S9 vagy P20 ? Egyáltalán van ezeken kívül olyan ami hasonlóan jó? Nyilván az ár sem mind1, az S8 lenne a saját választásom, ha nem jelentős a hátránya az S9hez képest, a p20 -t csak odaírtam, egyáltalán nem tetszik, viszont drága, szóval remélem nem ő a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Mozilla Firefox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Akciókamerák
- Külpolitika
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest