- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
#18001664 #54195 üzenetére
A mostani szabályrendszer már szerintem több, mint egy éve megvan (2015. április-május táján készült el, ha jól rémlik). Szerintem nem én definiáltam ezeket, közös akarat által lettek azok, amik most. Mivel a szerkesztett képeknek van külön topik, úgy gondolom, hogy logikus is jelen helyzetében a dolog. Ha jól érzem, a "filterezett kategóriát" nem ugyanúgy értelmezzük; emlékeim szerint a fizikai szűrők használata ellen senki sem szólt még eddig, csak az utólagos szerkesztésért. Makró kép szerintem is jöhet, hiszen azzal is az adott készülék kamerájának képességeit lehet érzékeltetni, prezentálni. Nekem is úgy rémlik, hogy már régebb óta fel-fel tűnsz a topikban, így Te is láthattad a "szabályok" előzetes tervezetét, részt vehettél a kialakításukban.
Értelemszerűen semmi sincs kőbe vésve, minden módosulhat, kérdés, hogy mire van igény? És ez a kérdés most mindenkinek szól!
Egyébként nem ismerlek személyesen, de szerintem nem öregedtél ki még innen, nyugodtan hozhatsz még képeket, csak a szabályoknak megfelelően, ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest