- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
gerner1 #66698 üzenetére
Igen ebben igazad van, sosem tudni. Amit en a legjobban el tudok kepzelni az az, hogy pl egy Leicanal sokkal magasabbak a minosegi kovetelmenyek (de lenyegeben nem s Lecia-tol hozzak be s lencset, csak a Sunny gyárban a Huawei eselteg Leica altal meghatarozott minoseget kell hozniuk. A Leica az csak a nevét adja hozzá (ha elfogadott a minőség).
Igazabol engem ez nem erdekel, amig jok a szenzorai is a moduljai.
-
balazs1022
őstag
válasz
Ricardo #66691 üzenetére
Hat igen... Amíg nem jöttem rá, h lehet raw-ban fotózni, addig azzal a tudattal éltem h milyen szörnyű kamerát raktak bele.
Amúgy szvsz egy 4.5 eves mobiltelefontól nem is rossz ez a teljesítmény (ekkor még az Galaxy S3 élte fénykorát).Egyébként egy kis érdekesség: A kamera gyártója a Sunny, ugyanez gyártja az elsődleges telefonomba a kamerát ami egy Oppo. Sőt nem is gondolnátok mennyi telefonhoz gyárt kamerát. Pl a Huawei P9 is ilyen modullal rendelkezik (persze Leica...)
-
balazs1022
őstag
Hoztam egy képet.
Elkövető: Thl w100s, RAW-ból kinyerve.
Az eredeti JPG kép értékelhetetlen, de a szabályzat miatt felteszem.
(#66681) falijja: Lefotóznád a lencséjét? Nem lehet h cserélve lett rajta az üveg és rosszabb minőségű lett belerakva? A G4-nek ennél sokkal szebben kéne teljesíteni
-
balazs1022
őstag
válasz
Zsoltika11 #66396 üzenetére
Sima Photoshop, asszem a 6-os verzio.
-
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #66361 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #66361 üzenetére
A színrészletességnél kell a csúszkát jobbra húzni. De úgy is jó ha elküldöd a dng-t a gmail-mre. PÜ-ben megírom a címem.
-
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #66359 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #66352 üzenetére
Jó lett! A múltkor szerintem pont az első képet lőttem én is, hosszú zárral.
-
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #66241 üzenetére
Mar alakul. PhotoShopban mikor betallozod a raw-ot van egy olyan opcio h színzaj. Van egy csuszka es azzal lehet allitani. Ez nem jar minoseg romlassal.
Amit te csinaltal ott magát a zajt csokkentette, sajnos igy a reszletek is odalettek.
Csatolok képet.
Itt a Color-t jobbra húzni. A Color Detail-en is lehet állítani, ezt érdemes teljeseen vagy a bal vagy a jobb vegere allitan (pontosan nem emlekszem már). Egyebkent Lightroom-ban is ugyanezzel a funkcioval mukodik a dolog. -
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #66207 üzenetére
Jéé ez Szolnok.
A színzajbol kicsit vissza kene venni, meg egy kicsit tobb EV-t raadni RAW fotozaskor, szerkeszteskor meg sötétebbre visszavenni. Akkor nagyon franko lenne.
Egyszer egyutt is fotozhatnank. Csak ritkan jarok "haza".
Dr. 444Hertz: Grat az új szerzemenyhez. Hasznald egeszseggel. Mlst kitarul eled a vilag
. Remelem hozod velem a Lumix szintjét
-
balazs1022
őstag
válasz
Aryon87 #65100 üzenetére
Azert a füves részeken, ahol rengetek reszlet van, ott mind2 készülék csúnyán elverzik. De ez a szoftvernek is betudhato. Talan azert csinalhat jobb kepet a G6 mert kisebb s latoszoge. Az S7-el keszult kepen sokkal tobb minden latszil a kornyezetbol. Egyebkent a G6 sokkal termeszetesebb kepet csinal, kellemesebb a szemnek.
-
balazs1022
őstag
Ezt a helyet ismerem. Ez Szeged. Itt akartam venni egy clio 2-t, de drágán adták az állapotához képest szal fölösleges volt 2 órát utazni xD...
Hopkins95: Vegyél rá egy nagylátószögű optikát és megvan oldva. Korábban linkeltem ilyen képet az Oppo-val. Azt mondták jobb mint a G6
ittakary::
Iphone-ra váltani... Bezzeg régen. Ontottad a jó képeket androiddal. Emlékszem még vmi díjat is nyertél az egyik villámos képeddel.
-
balazs1022
őstag
Csinalhatnatok nehyan raw képet is az op5, s8, es nexus-al.
Akkor latnank a hardveres kulonbsegeket is. -
balazs1022
őstag
válasz
ForRedGlory #64894 üzenetére
Szoftveres oldalról:
Még mindig túl mosottak a képek és agyon vannak élesítve. Mindkét telefonnál a világosabb részek hajlamosak kiégni (gondolom a magasabb kontraszt miatt).
Hardveres oldalról az S8-ban van jobb szenzor. -
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #64717 üzenetére
Eg kicsit igent
H ne legyen előítélet
-
balazs1022
őstag
Nekem kicsit érdekes a dolog... Ha letöltesz egy máris RAW néven mentődik. Valamint 300dpi-s a felbontása, ami szintén raw-ra utal. Csak én furcsálom?
Elvileg ha a szoftver képek összerakásával dolgozna a egy 72 dpi-s képnek kelle születnie..
Egyébként a képek:Mondjuk tehetség is kell hozzá
Sztem ennél a képnél meg is bukott annak alkalmazásnak a használata. Ennél a képnél jól látszik, hogy 4 sec-es záridőt állított.
Sztem csak simán raw-ban fotóz és azokat a képeket illeszti egymásra, így nem kevés zajtól megszabadul és élesebb lesz a kép is..Mindenesetre jól bánik a telefonnal
-
balazs1022
őstag
válasz
Aryon87 #61560 üzenetére
Én egyébként kamera modulokat vásárlok telefon helyett. Elég nagy a szórás. Most érkezik hamarosan a 4. db. Szerencsére csak 800ft. Olcsóbb mintha a telefont cserélgetnék.
Nekem leginkább azzal van bajom (Sony IMX214), hogy nem mindenhol egyformán éles a kép. Pl a mostani modul már egész jó. Pl kicsit jobbra kell tenni a fókusz és akkor nagyjából mindenhol éles lesz a kép. Ugyanezt tapasztaltam az LG G3-nál is.
Megnézem mit tud a 4. darab, ha nem olyan jó akkor megy vissza a 3. -
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #61524 üzenetére
Azta! fainak! Az a várrom hol va?
Amit fentebb linkeltem képeket az is Szolnokon készült
Most már Te vagy a 3. aki városunkból akit ebben a topikban látok -
balazs1022
őstag
Voltam a t-ben megnézni az S8-at.
Csináltam vele egy tesztképet: Oppo vs S8
Mind2 kép DNG-ből mentett.Sajna nem volt sok időm mindenre odafigyelni, így az ISO értékek különböznek. Majd újra meg kell ismételni a tesztet.
Nem tudjátok, hogy lehet nagy fájlokat a leggyorsabban megosztani (bluetooth-on elég lassan jött át a RAW fájl..)??
-
balazs1022
őstag
válasz
Aryon87 #61200 üzenetére
A te képeidre legalább reagálnak...
Amugy sok mulik a kompozíción. Az sem árt ha hasznalod a seged rácsot ca kamrában. Azt mondjak nem ugy kell fotozni, ahogy szabadszemmel latod, hanem teljesen más szögből, új nézőpontból. Erdemes legalabb 10 képet 1 témáról lőni és csak a legjobbat felrakni.
Allitolag a legjobb kepek nem délben készülnek, hanem reggel, vagy este fele.Csak néhány ötlet.
En is csak próbálkozok, nekem sem megy.
-
balazs1022
őstag
válasz
Just_Reboot #58457 üzenetére
Nekem mukodott mar lg g3-al es vodafone smart prime-al is.
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs0102 #58435 üzenetére
Jah, az lehet.. :/
És ha külső helyről telepíted? Pl innen? -
balazs1022
őstag
válasz
balazs0102 #58426 üzenetére
Jaaaah... ezt nem tudtam
. Amúgy arra gondoltam, igen. Az S3-al egy raw képet. Sztem a bacon camera-val lenne lehetséges.
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs0102 #58422 üzenetére
Azt hittem csak a nevünk hasonló. Erre még te is szolnoki is vagy?
Csinálnál nekem egy raw képet a Bacon Camera alkalmazással?
Volt nekem is S3-am, csak a gyári jpg motor nem ovlt oylan jó. Kíváncsi vagyok h nyersen milyet tud. -
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #57857 üzenetére
Hat te kész vagy! XD
-
balazs1022
őstag
Az enyém ilyen videót csinál. Ez még nekem a régi 4.4-es szoftver volt. Azóta sztem jobbat csinál, főleg h kamera modult is cseréltem (a régi nem volt elég éles).
Igazából a zoom részét teszteltem állványról. Sajnos meg is látszik a rázkódás... -
balazs1022
őstag
Minden szenzor ilyen, még a dslr-ké is. A pixeleknek nem teljesen egyforma az erzekenyseguk, ezert minel tobb fenyt kapnak (hosszabb ideig). Annal jobban "kiegnek". Ezeket a kiegeseket nevezik hotpixelnek. Ezeket a beegeseket mar a legtobb fotos program ismeri. Tehat pl ha raw-ban fotozol, es elohivod PS-ben akkor a program automatikus javitja ezeket. Ám ha ez sem lenne eleg, akkor van kulon erre egy opcio is. Itt ve lehez allitani h milyen mertekben szurje ki ezeket a kis pontokat.
Egyebkent ezek nem tudnak mozogni. Ergo vagy a kezed remeget, vagy a csillagokat latod.
-
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #57015 üzenetére
Hát nem rossz. Nappal szinte is nincs is különbség a raw és a jpg között.
Kifejezetten szép képet csinál a jpg nappali fényben. Jók lettek!
-
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #56854 üzenetére
Nah, ez nagyon kiraly lett. Nagyon szep a lencserajzolata a kameranak. Azert a sony-val keszult kompozicio kicsit jobban tetszik. Remelem bem baj.
-
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #56765 üzenetére
Ismet jot alkottal! Koszi h megcsinaltad.
A raw verzioat viszont hianyolom.
-
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #56733 üzenetére
Tenyleg jo kep lett. En mikor kapom meg a csellós képet?
-
balazs1022
őstag
válasz
Aryon87 #56693 üzenetére
Ha nem akarsz nagyon belemerülni a raw fotózásba, akkor elég letöltened Playről a Adobe Photoshop Lightroom-ot. Ezzel telón is visszanézheted a képeket és szerkeszteni is tudod (kb összes főbb parancs megvan ami PC-n is).
Az így elmentett jpg képek jobbak lesznek mint a sima képek. Pl 72 dpi felbontás helyett 96 dpi érhető el.Ha ennél is jobb minőséget akarsz, akkor érdemesebb a PhotoShop-ot leszedni. Vannak már portable verziók is. PS-ben csak be kell húzni a raw-ot és már az összes szerkesztési skála (csúszka) megjelenik. Kersned sem kell semmi a beállítások között.
A PC-s lightroom-ban sokkal több a beállítási lehetőség, inkább ez profibbaknak való. Mindkét PC-s verziónál 300 dpi felbontás érhető el.Am is sokszor panaszkodsz a olajfestémenyes "effektre", ideje lenni kipróbálni, hogy mit is tud valójában a kamera.
Dr.444Hertz-et is erre beszéltem rá a múltkor, Azóta úgy rákapott, hogy nagyon ritkán fotóz csak jpg-ben, -
balazs1022
őstag
Sztem meg egy hasznalt OnePlus One-t vegyel. G4 szintu telefon. Kameraban ugyan olyan jo. (Kevesebb megapixel, de tobb beallitasi lehetoseg). Hardverben kicsit a G4 alatt van. Uzedidoben aztem jobb (6,5 SOT)
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek vmi komolyabb Wide Angle obija telóhoz? Nekem ami van az sima gagyi kínai. Ilyen gyatra képminősége van:
Obi nélkül
Wide angleVki ismeri azt a márkát, h: mpow v3?
A legtutibb a Zeiss Exolens lenne. De az egy DSLR ára.
Valaki nem tud egy jót javasolni? Az a baj h alig találni ezekkel készült tesztképeket...
-
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #55879 üzenetére
Most még cdak telefonon nezem. De nagyon durván jók lettek! Grat!
-
balazs1022
őstag
válasz
Aryon87 #55857 üzenetére
Annyira nem lettek jól beállított képek. A biztonsági riasztó kábel alig engedett, a bluetooth-on a 25mb-os képek alig jöttek, az asszony meg már türelmetlen volt. Szal sietősre kellett vennem.
(#55859) Aryon87: Köszi. Megkönnyebbülésemre tényleg nincs sok különbség.
Am sima Oppo nem Zoppo
-
balazs1022
őstag
válasz
Aryon87 #55747 üzenetére
Szia!
Itt vannak az ígért képek az összehasonlításról:
LG G4 vs Oppo Find 7
LG G4 vs Oppo Find 7
Szerencsédre LG G5 képem is van
LG G5 vs Oppo Find 7Mindegyik kép raw-ből előhívott.
-
balazs1022
őstag
válasz
maximilian4 #55712 üzenetére
Jó lenne egyszer összefutni. Egy Oppo Find7 vs. Galaxy S7 párbajra kíváncsi lennék
-
balazs1022
őstag
válasz
maximilian4 #55712 üzenetére
Jo rég raktal már fel képet Szolnokrol.
Egyebkent jo lett!
-
balazs1022
őstag
En is orulnek ha a raw kepeket elfogadnak kis korrigalassal. Ugy is lehetne linkelni a kepeket ha egy eredeti jpg + raw
-
balazs1022
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #52209 üzenetére
Hat ez nagyon durván jó. Asszonynak is mutattam, szerinte is nagyon f@sza. Megosztanád h h készült?
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #51806 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz
ToniSoprano #51800 üzenetére
Az első kép az alap kamera alkalmazással készült. A második Engeneering Mode-bol. Még vél Raw kép volt, csak termeszetesre alliottam a beállításokat.
Majd megnézem a te kepeidet is, csak most telorol vagyok.Még BigBlackDog véleményére vagyok kíváncsi (ő szokta az oppo-s melyiket is értékelni)
Aryon87: Ha nem akarsz késleltetett használni (mert mondjuk nem akarsz lemaradni a pillanatról), akkor azt is csinálhatod, h bedugod a gyári headset -et és a hangerő gombbal kattintol (mint egy távkioldo). En is így szoktam.
-
balazs1022
őstag
Jól van na!
Kicsit csaltam..
Thl w100s-el készült mindkét kép. De az oppo mellett ezt is előveszem néha, és nem rég találtam, hogy mtk-s telókkal is lehet már raw képet csinálni. Persze kicsit zajos az alsó kép de sztem eléggé jó lett vonalélességben. Belegondolva, h kb 3-4 éves teló és h 33.000 pénz volt (míg az ua. ilyen erősségű galaxy s3 110.000 körül adták).
Egész vállalható képek lőhetők vele szvsz. Vagy rosszul gondolom?
-
balazs1022
őstag
válasz
gipsztigris #51792 üzenetére
Jóó.. megnézted az EXIF-et, de tippelj is
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Hoztam 2 képet. Ki kellene találni, hogy milyen telefonnal készült, melyik a jobb és a jobbik képet be kellene kategorizálni. Arra gondolok, hogy pl jobb-e egy g3-nál vagy nokia 950-nél. Esetleg olyan tippet is várok, hogy hány ezer forintos kategória. Utána leírom, hogy mivel készültek.
(teljes méret: katt a képre!)
Thl w100s
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
balazs1022
őstag
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, az "új" topic nyitással kapcsolatban, hogy:
Ha "művészi" fotókról beszélünk, akkor a szerkesztett fotók is felkerülhetnek? Már csak azért kérdezem mert, nálam ez a dolog azzal kezdődik, hogy RAW-ból nyitom meg a képet. (a jpg-t meg sem szoktam nézni).Vagy arra gondoltok, hogy szerkezetlen a kép és csak jól van komponálva, beállítva a téma.
Én már rég osztottam meg képet. Mindig csak a legjobbakat szoktam feltölteni, azt is inkább a másik topicba (a raw miatt), de ott alig van forgalom..
-
balazs1022
őstag
Oppo Find 7
-
balazs1022
őstag
válasz
BalanceR #46696 üzenetére
Nah összeszedtem, azokat a képeket, amik nekem is megvannak:
Látkép
Híd este
Parlament
Csigalépcső (párom csinálta)Sajnos nekem nem sikerültek jól, mindegyik bemozdult. Ezért nem is töltöttem fel őket.
Oppo Find 7
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #46338 üzenetére
Nekem belinkelnéd a szokásos raw-kat is?
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #44428 üzenetére
Hát azért nem olyan jó az oppo. Most hogy láttam a te képeidet, az látom tökéleteseknek, az enyémben könnyebben a hibát. Amúgy szerint szoftveresen jobb a g4-nél. Minden hónapban jön valami rá. Most pl már a Color OS mellett csinálnak egy AOSP veziót (oppo feature-kel). Szóval a user dönti el, hogy melyikkel fogja használni. Második oppo-mat fogyasztom. Mindkettőnél nagyon kell arra figyelni, hogy hova nyomod a fúkoszt mert könnyen maradhatnak homályos részek a fotón. Úgy látom az Lg-nél minden pont éles a képeken.
Sztem a kamerás app-ban nincs elég fejlesztés. Csak raw-mód van vagy Professszionális. A kettő nem megy együtt sajnos, pedig az lenne az igazi. Raw-ban max 8 másodperces záridőt tud, de ezt is automatika csinálja. Sajnos az új szoftverekben ez lecsökkent 3,171-re. Ennél hosszabbat nem tud raw-ban. Persze Prof.. módban akár 64-et is tud, de ott meg a jpg motorral van baj. Szét mos mindent.
Csak szerkesztett képeim vannak. Majd a másik helyre feltöltök akkor párat.
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #44413 üzenetére
Köszi! Elképesztő durvák a raw-os képek
Durva milyen éles, még ha rá is nagyítok 200%-os nagyításra...
Ennél nem hiszem, hogy jobb egy lumia 1020..
(#44415) BigBlackDog: Kár, hogy nem vártam még 1 évet a telefon vásárlással.
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #44408 üzenetére
Jók nagyon! Egy dng-s linket tudnál dobni alájuk?
Köszi!
-
balazs1022
őstag
válasz
maximilian4 #43950 üzenetére
Most egész merész terveim vannak. Lencséket szeretnék most próbálgatni. De ezek csak teszt jellegűek lesznek. Valami komolyabb képhez víz közelébe kellene mennem. Valamint tervben van Szolnok fotózgatása egy pályázathoz. A Tiszavirág lesz a fő szempont. Ha majd valamit alkalmasnak látok azt megosztom.
-
balazs1022
őstag
válasz
BobTail #43948 üzenetére
Akkor megemelem a kalapom. Nekem N82-esem volt. Imdátam. A 808 király lett, a 1020-ról meg csak álmodtam.
Amúgy kamerában tényleg ők a legjobbak. Szerencsére azért már a többi gyártó is kezd feljönni. Opponál meg LG-nél azért erősen ajánlott dng-ből előhívni a képeket. -
balazs1022
őstag
válasz
BobTail #43946 üzenetére
Hát mondani lehet. Meg EXIF-et szerkeszteni is. Nekem se írja, hogy mivel szerkesztettem. Meg olyan képet én is tudok.
Alant látható egy példa:
(szabadkézből, auto ISO, rossz látási viszonyok) /megnyitás jobb klikkel -> új ablakban/De nem mondom, hogy rossz képet csinál. Mert igen is jó, csak a körítés nem tetszik nekem. Hogy másnak állítják be. Anno ugyan ezt csinált az LG G4.nél is.. Ott is Raw képket tettek fel. Az átlag júzernek elég megtévesztő, de ez a marketing. Amúgy (Most tuti g4-et vennék)
-
balazs1022
őstag
válasz
BobTail #43943 üzenetére
Hát volt már rá példa, hogy félre vezették az embereket. Azt hiszem a 920 IOS-ánál csaltak.
Am az esti kép a lány arcáról tuti, hogy RAW-ból kinyert. Amúgy nem rossz képek. Bár a kis látószögű (mikor a csaj mögött vannak az épületek) képek még most is kétséget vonnak bennem. -
balazs1022
őstag
Nem tudom miert nem mukodik... Azt hittem hogy legalabb a dropboxos igen. Google fotos meg 100%+kos meretu. Majd otthon megprobalom ujra kephosttal, remelem most mar menni fog.
Jah, mar latom. Akkor nagyon jo! Koszi!
Az elso kepen probaltam az egbolt szinet visszahozni, de ettol az egesz olyan kekes lett, ezutan probaltam kiegyenliteni es igy lett sarga. Nem nagyon szoktam tul elesiteni a kepeket csak minimalisan. Dslr-knel is megfigyeltem hogy kicsit olyan simabbak a kepek. Erre szoktam torokedni. Meg ugye akkor valoban a zaj nott volna, szoval nagyon pottyos lett vna kep.
Szinzajt is nezted? Reszletekben latsz kulonbseget? -
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #43812 üzenetére
Szia!
Megcsinálgattam a képeket. Csak apróságokat változtattam. Remélem több részlet megmaradt.
[link]
[link]
A 100%-os méretű képeket itt tudjátok LETÖLTENI
)sajnos a KEPHOST nem akart működni, a többi megosztónak meg túl nagy volt a fájl. 21:20-kor lesz elérhető a tárhely.
Majd csinálsz egy G4 vs 808 raw-os összehasonlítást? Jó lenne a nyers forrásokat kielemezni.[ Módosította: BigBlackDog ]
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #43810 üzenetére
Az osszes sony szenzor szinzajos. PS-ben siman kilehet venni a raw-bol a szinzajt. Valamint a hotpixeleket is szuri (szinten sony betegseg). Van kulon a szinzajra egy csuszka. Otthon majd megszerkesztem az egyik keped ha szabad. Feltolthetem ide?
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #43788 üzenetére
Nem rosszak. RAW-ban nem csináltál? Úgy lett volna igazán érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13t 8/256gb, fekete, 7 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 11 64GB Fekete Független Újszerű/1-3 hónap gar./p4230
- iPhone 13 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4227
- iPhone 13 128GB Független Zöld Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4233
- iPhone XR 64GB Sárga Független Újszerű/1 hónap gar./p4232
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest