Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Nem volt sok időm a gyári vs. gcam összehasonlításra, egy közeli és egy távoli képpel készültem, a közelinél rányomtam a fókuszt a márka feliratára, a távolinál rábíztam a szoftverre.
A közelinél a színek a kettő között vannak valahol, amúgy a kép maga egyáltalán nem tűnik rosszabbnak a gyárival, mint a gcam-mel. A távoli esetében a színek és a vonalélesség is sokkal szebb gcam esetén, szerintem.
Sajnos kicsit lassú ez a gcam app (a gyárihoz képest mindenképpen), fekvő nézetben se fordulnak el az ikonok és elég idegen a kezelése egy samsunghoz szokott embernek.Ezek elővesz, ellő képek, csak lepattantam a motorról, meg se néztem az eredményt, majd csinálok komolyabb összehasonlítást, ha lesz időm rá.
közeli gyárival vs. közeli gcam-mel
távoli gyárival vs. távoli gcam-mel
Samsung Galaxy S7
Összességében úgy látom, hogy át kell szoknom a gcam-re.
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
Kb erre akartam utalni pár napja, ezért kell külső cam app a legtöbb flagship-re, mert:
Lumia 1020 vs P20Pro "vakteszt", pontosabban szavazáshttps://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
PartyShan
aktív tag
válasz gixxergabi #78406 üzenetére
Nagyon tetszik, amit a G4 a HDR+-al csinál.
-
gerner1
nagyúr
Jók lettek. Tetszenek. 👍
-
törölt tag
Első kép nálam mindent visz, nagyon tetszik.
-
gixxergabi
senior tag
Kösz srácok...
A raw-ból lehet még élesítéssel, még jobbat kihozni. Templomost próbáltam, de a színek úgy el vannak mászva hogy nem tudtam szépre csinálni. Az égbolt kékjén is kell, meg a füvön is, de akkor már a járda ment el színben, na meg lencse korrekció is kellett rá, aztán teljesen más lett mint a jpg
Ha valaki hozzá értőnek lenne kedve, ott vannak a rawok... -
natë
nagyúr
Nézegettem a régi Nexus 5X fotóimat, s a véleményem az, hogy a 6P-vel együtt jobb minőséget produkálnak HDR+-szal, mint a modot használó egyéb készülékek. Ennek biztosan oka a hivatalos sw-es támogatás is, illetve az alapból nagyon jó minőségű érintetlen raw (amit felhasznál a Google Camera).
Példa :
Nexus 5X raw
-
félisten
-
tomboy0013
veterán
Mi van a kephost-tal? 2MB-nál nagyobb fotót nem enged feltölteni.
-
*RLaci*
addikt
válasz tomboy0013 #78442 üzenetére
Már kb 2 hete így van,ezért nem is használjuk.Sokan ezt használjuk helyette.[link]
-
*RLaci*
addikt
válasz tomboy0013 #78445 üzenetére
Nincs mit.Amúgy ugyanaz mint a kephost.
-
tomboy0013
veterán
Hoztam pár fotót Rómából (van még kb 600 de egyelőre legyen elég ennyi )
LG G6-tal készültek, mind RAW kidolgozás amely a Cstark27 féle portolt Gcam app V3.6-os verziójával készült (G5, V20,V30 telókra is ajánlott.)
Az első 2 kép állvánnyal készült az Adaptive Shutter Speed-et very low-ra állítva. -
Drakmusz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest