Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz gipsztigris #59943 üzenetére
Nekem is bejon ez a forma de a Mazda 6 mindent visz!
A kepek is jok
-
psajti
aktív tag
iPhone 6s dng próbálkozások (még nagyon csak próbák ismerkedés szinten!):
Zebra itt a fókuszt nem igazán találtam el.
Szerintem érdemes lesz majd picit jobban belemerülni, ha időm engedi... így azért picit lehet növelni a kamera teljesítményét. Már csak idő és gyakorlás kérdése
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
rlaci2,kengyel,Dr. 444Hertz:
Egyébként ma megvadult a Nexus,biztosan a jó idő hatására.Nagyon méretes képek lettek rendre 7mb felett,de volt olyan ami 8,35 volt!
(#59954) Bossi Hát igen,nem aprózták el az árakat.Kicsit még várok,azután veszek egy simát én is.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz MikulasB #59956 üzenetére
Jó képek, csak a wb-t nagyon hidegre vette.....
bebolint
Egyszerű
Íves: a maszk, amiben van egy fekete üvegcsík(a napba nézhetsz vele
CO: olyan, mint egy rendes szemúveg, csak van rajta egy lehajtható füstüveg, ami kb napszemüveg sötétségű...sztem ezzel csináltad...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
bebolint98
tag
válasz Quqesz #59960 üzenetére
Ilyesmivel csináltam, valószínűleg ez ívhegesztős, mert a napba lehet nézni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz bebolint98 #59961 üzenetére
Igen, ez ívhez való....Elég sötét egy lap, de jól tudtad hasznosítani, ez tetszik....lehet majd én is kipróbálom(van itthon )
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Pár éjszakai kép hazafelé uton:
valami sportcsarnok aluljarojanak kupolai
bejarat
kistorony
MÜPA
Nemzeti Szinhaz oldalanak reszlete
sok fa
Nemzeti Sz. reszlete
Nemzeti Szinhaz
tukrozodes 1
tukrozodes 2
mintha hajon lenne...
[link]
Nemzeti oldalrolHonor 8 automata.
Elfelejtettem vinni az allvanyt, igy ezt a sorozatot meg kell ismetelnem..
Kesobb a Mi5 kepeit is felteszem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz Aryon87 #59963 üzenetére
Kb egál a kamera, bár nekem most a inkább az mi5 képei talán egy fokkal jobbak a Honor 8 képeinél több homályosabb kép van belenagyítva pl. a nemzeti színház feliratain látszik. (Mondjuk szerintem a nemzeti színházunk továbbra is eléggé giccses látvány, de belülről legalább tetszik.)
-
Arcképgyáros
Annál idegesítőbb nincs, mint amikor azt mondja valaki, hogy kell a telefon (CM1), majd másfél hét nulla életjel után közli, hogy mégse veszi meg.
Kár, hogy az ilyenek miatt nem lehet fekete pontot adni Hardveraprón....Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
r0by
addikt
Pár kép ma reggelről, Samsung Note 4:
-
Aryon87
félisten
válasz taptaq #59967 üzenetére
+Toni
Itt jon ki az OIS hianya az esti kepeknel. Mindegyikbol vagy 6 van, es ugye telon nem ugy latszik a visszanezes ahogy kene.
A Mi5 sem mindig jo, pl a "sok fa" cimut fel se tettem, ott a fokusz total szetcsuszott. Meg este a tavolabbi dolgokkal nincs kibekulve, azok rendszeresen homalyosak. Ellenben a Mi5 jobban "lat" esteMellekkerdes fotozas szempontjabol: manapsag megri meg beszerezni V10-et, vagy Mate 8-at? (Mi5 helyebe)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz #45553408 #59972 üzenetére
Hasznaltban gondolkodom a Mi5 visszakapott arabol. 1-2 hirdetest lattam apron, sajna abbol is keves van mint a V10bol (latszik hogy jo telefonok, ha kevesen akarjak eladni )
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Aryon87 #59971 üzenetére
Véleményem szerint nem rossz az az Mi5 először tapasztald ki, szerintem egyre jobb képeket hozol vele. Az OIS előnye lehet az Mi5-nek, hogy élesebbek a képek. Egyébként jó képek lettek, főleg hogy nem, állványról lőtted.
De te tudod, szerintem ha fotózásra kell inkább egy használt garanciális S6-ot (még akár dualt is) vagy 5X-et, használtan 60-65 körül kapsz. Ha kamera fontos szerintem ezek most a legjobbak.
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #59974 üzenetére
Nem akarom offolni a topikot, a lenyeg hogy a 80ezres keretet akarom forgatni, mert nem akarok bukni sokat. Varom a a Redmi Pro 2-t, de legfokepp a Mi6-ot. Samu nem fekszik nekem sehogy sem, a V10 es a Mate8 ami most bejon nagyon. Es elobbi azt tudom hogy jo kepeket csinal. 5x ejjel elverzik, az csak nappal jo.
Ma sztem csinalok esti kepeket is, persze allvannyal (bar idokep szerint zapor zivatar esedekes )
A Mi5 is nappal fog remekelni, lassan viragoznak a novenyek, lesz tema bosegesen (vegre)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sikerult atalakitani egy kicsit a nagyobbik allvanyt, igy most mar mehet azzal a duplafotozas
Honor 8
-
*RLaci*
addikt
válasz kengyel #59968 üzenetére
Köszi.
(#59969) Dr. 444Hertz Ezt egyszer velem is eljátszotta egy madár.Azóta nem jegelek semmit senkinek,max egy napra.
Fátyolfelhős autós.....
+1 fostalicska
Pixel XL
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
no more
veterán
Miért nem látok soha Sony fotókat? Érdekelne mondjuk az XZ.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
gaben1000
tag
Sziasztok
Telefont szeretnék venni hosszú távra, az elsődleges szempont a kamera, azért is ide írok.
S7-et akartam, de nézegettem a P9-et, arról is sok jót írnak. Megéri a felárat kamera szempontból az S7, vagy nincs lényegi különbség, a P9 azért jóval olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest