Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Amúgy kamerában mit tud, a Huawei P9?
Van valakinek itt ilyen?
Ki szeretnem cserélni a jelenlegi i5S-em egy másik telefonra, eddig úgy volt, hogy i6S-lesz a jelenlegi utódja, viszont most elbizonytalanodtam kicsit. Lehet kipróbálnám az androidot is, így viszont sokkal nagyobb a választék.
Amiket néztem: Samsung Galaxy S7, HTC 10, Huawei P9, Oneplus 3, LG G5
Szerintetek jelenleg kamerában melyik telefonok a legjobbak?
Esetleg egy rangsor?Köszönöm!
bocs a dupláért...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz matyi19 #49702 üzenetére
Joforman egyikkel se losz melle. G5 es S7E egymast utik fej fej mellett, itthoni tesztek az utobbit hozzak ki gyoztesnek (vajon miert...), kulfoldi oldalak az elobbit.
Tobbi az elso ketto utan sorakoznak.
En G5 mellett szavazok tobbiek az S7e-t fogjak mondani...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Zolom89
senior tag
-
Aryon87
félisten
4 beltéri kép 3 féle kamera app-al:
Google Camera:
[link]Camera FV-5:
[link]Melyik a jobb?
Szerk: most én vagyok kancsi, vagy tényleg a 4 képen 4 különböző helyen van a fókusz?
LG G5
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
irgum
addikt
iPhone 6s Plus
-
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
addikt
válasz Aryon87 #49710 üzenetére
Ha a nőt nézem a jobb alsó sarokban, akkor a gyári automata a legjobb Szerintem a gyári auto a nyerő.
(#49713) irgum
Ezt hogy csináltad? Vagy épp igy esett be a napsugár a képbe? Nagyon tetszik!(#49714) Bibby
Szerintem nagyon rendben vannak. A 3.2.2 óta próbáltad a videózást? Egy koncertre vagy hasonlóra kiváncsi lennék tőle...(#49715) gipsztigris
Ilyen fát még nem láttam. Jól fest az udvarod!
Ja és tetszik az idézeted.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Aryon87
félisten
-
bollizolee
tag
válasz matyi19 #49706 üzenetére
Itt hiába kérdezed mindenki a saját telefonja felé elfogult, mint én is. Nézzél youtube-on összehasonlitó videókat és döntsd el te magad. A p9 re annyi rosszat irnak hogy nem vesz fel 4k videót, de szerintem bőven elég a full hd is a kamerája szerintem nagyon jó. Mondom ezt 3 hónap használat után.
-
Viper26
nagyúr
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Végre volt egy kis szabadidőm, hogy a friss Nexus 5X-em fotós képességeit teszteljem. Nekem nagyon meggyőző, de most a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Milyenek?[Evezős kikötő]
[Duna]
[Terror]
[Vonatok]
[Egy csepp természet]
[Erzsébet híd]
[Szent Gellért]
[Látkép]
[Bástya]
[Lánchíd]
[Parlament csúcsforgalomban]
[Már majdnem éjjel (kézből)][ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
szatomi30
tag
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz ToniSoprano #49723 üzenetére
Köszi! Ezért jó, hogy más is látja, én észre sem vettem, de most, hogy így írod, azok talán tényleg kékesebbek a kelleténél. A hdr szerintem mindegyiknél fixen be volt kapcsolva. Sajnos sok esetben a szembefénynél még így is kevés volt a dinamika tartománya, de hát telóbón most ettől többet nemigen lehet kihozni.
-
ToniSoprano
addikt
válasz stewe780 #49725 üzenetére
A városi látképek, Erzsébet híd is tetszik. Honnan fotóztad? Az esti képek is tetszenek a parlament és az éjszakai dunai is tetszik jó az összhatás szép melegek a színek. (Nyilván ott van zaj, szerintem teljesen átjön az szép élmény a látvány és ez a lényeg) . A terror háza képnél önmagában még kicsit hatásosak/művésziek is lettek volna ezek a hideg fakó színek, de ezek szerint az is csak véletlen volt, de akárhogy is sikerültnekem az a kép is tetszik. Jó ez a kamera az 5X automatán , kár hogy nincsen dual simes Nexus 5X, bár az LG G4-re sem panaszkodhatok.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz ToniSoprano #49726 üzenetére
Köszi. Az a Szent Gellért szoborhoz vezető útról van, de nem teljesen a szobortól, hanem valahol lejjebbről lőttem. Minden kép automatában hdr-el volt. Utómunka 1-2 esetben pár fokos forgatás, de az is a telefon gyári szerkesztőjével. Sajnos néhol elég csúnyán kijött a ferdeség, és korábban valaki azt írta, hogy a forgatás nem számít szerkesztésnek.
Amúgy azt az Erzsébet hídat le kell lőnöm még1szer. Egy nagyon minimálisan balról belóg a kezem, de mivel nem azon van a hangsúly, annyira nem feltűnő.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Villamokat milyen appal lehet "jol" fotozni?
( iphone ) -
addikt
biciklim
Donauraum
Stadtpark
Stadtpark szobrok
Nyár
Jeanne d'arc?
eső 647/1000000s, f/2, ISO 60 AZ Camera
Marriott hotel
Kursalon Hübner
Jugendstil
marokkanische Brunnen
Hochstrahlbrunnen 1/4 s, f2, ISO 60 AZ Camera
Hochstrahlbrunnen zöld 1/4 s, f2, ISO 60 AZ Camera
3citywave
orosz emlékmű
Francia Köztársaság NagykövetségeA fotók HDR+al készültek!
Nexus 5x
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Aryon87
félisten
Nem mondom hogy remekművek, a kb 100 képből ennyi lett:
[link]
[link]
[link] - ez durva jelenet volt, azt hittem kisüti a telefont
[link] - itt akkorát reccsent, hogy jajj...Bekészülök a fotózáshoz, közben a 3 helységben tárva-nyitva minden. kettőt térülök, fordulok, hírtelen szél, azt se tudtam mit merre hol, az erkélyajtót bikából bevágta a szél Az egész ház felriadt..
LG G5
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz akooos #49739 üzenetére
Szerintem abszolút nem gyenge képek, nekem kifejezetten tetszenek! Anyukád még nagyon ügyes, ha ilyen képeket tud készíteni!
-
ToniSoprano
addikt
válasz helixP #49740 üzenetére
"Ki monndtq, hogz nem leget hossyu szovegeket twlefonrol begeplni/"
Egyébként a mottód szerintem elég butaság már, lehet már hosszú szöveget gépelni telefonról könnyen ékezettel, a pl. a Swiftkey-vel androdion a elkezded ékezet nélkül gépelni a szöveget és a javaslatok között megjelenik ékezettel és ráböksz elég pár kezdőbetűt beírni ékezet nélkül általában.. (Mondjuk az auto szövegjavítást ki kell venni)[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz ToniSoprano #49742 üzenetére
Sheldon Cooper Te vagy az?
-
gipsztigris
addikt
Felhők....egy kis polárszűrővel megbolondítva.
LG G4+ Polaroid napszemüveg
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bghistvan
senior tag
Most regeltem flickr-re és vmit nagyon elqrtam
Tudnátok abban egy kis segítséget nyújtani mi az amit el ronthattam?Úgy csináltam hogy a megosztás opción belül a bb code-ot illesztettem be linknek,mindezt úgy hogy a flickr.re közben nem voltam belépve.....ya és a http:// pedig törölve a beillesztésnél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest