Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ha jól emlékszem ezt régen már linkeltem, de most hogy belebotlottam, gondoltam ismét megosztom veletek.
Kép 80 km/hnál készült. Mivel nem vártam hogy ilyenbe futunk kapkodva készült. igazából nem is a minősége, inkább a tárgya lényeges a képnek.
Az elkövető: Nokia 6680
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Huu. Nagyon jó képet lőtt. Színnel teli "nem fakó, Xperia betegség" . Az egy Amur
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
addikt
válasz Damage401 #14355 üzenetére
Azt hozzáteszem, hogy verőfényes napsütés volt, borús időben valóban fakóbb volnának a színek. Amúgy olyan Sonyis, azért emlékképnek nem rossz.
irgum
Életemben két snecit fogtam, a képen nem én vagyok, csak megkértek, hogy készítsek egy emlékképet. Itt megemlítem, hogy egy jó beállítással több kilogrammot is lehet csalni a látvánnyal. Ez egy 7 Kg-os amur volt. A Haldorádó oldalra szoktak hasonló képet feltölteni. Megtámasztod a könyököd a térdeden, majd egy kicsit előre tartod. Így nagyobbnak tűnik, optikai csalódás. Ha ügyesen fényképezik, akkor nem olyan feltűnő a csalás. Tudod a mai fiatalok azért borotválják a fütyit, hogy nagyobbnak lássák a lányok. Optikai tuning.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
tomp
félisten
Hoztam egy párat:
Pro HDR Camera HDR On:
Szülővárosom zöldje
Kórház+templom
Ablakból lőtt felhők
Parlament
Cicus
Nem tudom milyen épület
Naplemente
Parlament belülről
Gyári Kamera:
Gellért
MakróGalaxy W
-
bigmasterg
addikt
Ezt most rakták be másik topicba.
Elég korrekt a hang (valószínűleg bármelyik aktuális konkurense csúnyán torzított volna) és a képpel sincs probléma.
Csak ne symbian lenne rajta. De reméljük tényleg jön még idén WP8-as változat. Ha azt nem szúrják el, akkor elég sikeres is lehet. -
tomp
félisten
Olykor ha épp elérhető egy beton kerítés vagy egyéb beton dolog akkor oda szoktam lerakni a telefont. Papír zsebkendőre rakom, hogy ne sérüljön meg a telefon és megtámasztom az irattárcámmal.
Na de telefonhoz képest szerintem nagyon jók a képek. -
tomp
félisten
Mai adag:
Parlament a vízről
Lánchíd a vízről
Makró
Budai vár - Pro HDR Camera HDR OnVideó terén a Galaxy W nem egy atom, de azért szép 720p-t csinál.
Nosztalgia villamos
Panoráma
Nyugati
A videókat az LgCamera Pro-val készítettem !!makró!! fókuszban, mivel ebben tud a legszebben fókuszálni.
A videók már a kamera szerviz után készültek. -
rizso
addikt
"Víz állott, most porhalom" - durva na. Szerencsére van, ahol még van víz.
Nokia N96 "OldView"
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Damage401
senior tag
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
rizso
addikt
válasz Quasi_modo #14371 üzenetére
Igen, ezt korábban is beszéltük, egyszer linkeltem is két képet, ahol az egyik egész rendben volt, a másik viszont durván mosott egy részen. Ez már így marad, nem cserélek kamera modult benne (nem érné meg), maximum ügyeskedek egy kicsit a témával/kompozícióval Még pár hónapig nem tudok új telót venni, addig meg elvegetálok ezzel a képminőséggel is...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
legiaap
félisten
válasz BigBlackDog #14373 üzenetére
Ez, de jól sikerült.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
rizso
addikt
válasz Tuninger #14377 üzenetére
Nem piszkáltam utólag semmit, ilyen lett automatikus témafelismerés/beállítás mellett.
-
enginev3.0
félisten
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
irgum
addikt
válasz enginev3.0 #14379 üzenetére
Yók a fények!
-
tomp
félisten
Gyári Kamera app:
Makró
Aug. 20
HA-LIX
Naplemente alatt a Dunán
M4
M4 part 2.Galaxy W
[ Szerkesztve ]
-
-
sdd2
veterán
Xperia mini
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
addikt
Aranyos cica, a kutyussal jól kijön?
benvolio
Igen, a második vízalattin meg van az EXIF infó. Egész jó lett, nem is gondoltam volna, hogy víz alatt ilyen érdekes képeket lehet lőni.
( reszkessetek víz alatt huncutkodók )-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
GALARDO
addikt
válasz benvolio #14375 üzenetére
Jó lett ez a víz alatti kép! Ilyen helyzetekben, jól ki lehet használni ezt a funkciót. Én max az éjjeli fürdőzéseknél tudtam volna bevinni, a Defyt. Aminek kb semmi értelme nem lett volna. Ezért maradt az akvárium.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
C4mp3r
addikt
-
Chosen
addikt
Naplemente
Visegrádról panorámaGalaxy S, stock ICS camera app.
-
benvolio
őstag
Sáska - Xperia Active
-
benvolio
őstag
dupla
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest