Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fairi
addikt
válasz GALARDO #7131 üzenetére
Na csináltam pár fotót kint a napsütésben...
BME épülő új épülete,diákok előtérben
Muscari neglectum napfényben megcsillannak fehér fogacskás lepelrésze,felső meddő virágokkal
Cerastium fontanum-nak tippelném a fehér virágot.jellegzetes mélyen bemetszett sziromok
legújabb rom természetesen, exif infók is ott vannak.....
Módosítatlan, teljesen alapbeállítás,csak expozíció korrekció volt néhol...[ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10383 üzenetére
ios 5?
..hdr progit nem próbáltad még? Szinte mindent azzal fotózok, mivel így nagyon ritkán égnek ki részletek és bebukásokat is el lehet kerülni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10421 üzenetére
Szó sincs róla.
Csupán nem akartam rácuppanni rögtön megjelenéskor, s szopni, vele akár több órát, viszont valamikor a héten összehozom.
Addig is dobok még egy képet, tekertem ma is egy frankót.
i.OS 4.3.5
01 - volt ennél már jobb kép is, kicsit életlen lett, bár a fahíd gerendái nem kicsit mozogtak.
02 - makró"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10572 üzenetére
Hajrá.
Fentebb írtam volna, h lövök majd én is reggeli ködben, kíváncsiságként, viszont a franc fog holnap felkelni olyan korán.
mod.
HDR app-ot kipróbáltad már?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10574 üzenetére
Ez egy külön app, ingyé' volt.
Nekem nagyon bejött, teljesen jól összedolgozza a két expot, ez által esélytelen kiégetni bármit is. Mellesleg a színek is szebbek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest