Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-01 14:02:58

LOGOUT.hu

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13044) rizso


rizso
addikt

Én örülök, hogy nincs az az erős zajszűrés. Inkább legyen egy kicsit több zaj, de legalább vannak részletek, nem egy mosott fos az egész. Meg nem tudom, hogy figyeltétek-e, de nincs a már a képeken az említett "fekete pöttyös" furcsaság. Néhány további kép: 1, 2, 3, 4, 5. De akit érdekel, az itt rengeteg további képet talál.

Lehet, hogy néhány képen kiég az ég, de még mindig jobban tetszenek ezek a képek, mint az eddigi SE telókkal (főleg az ExmorR-es xperiákkal) készültek.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.