Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz pek.tamas.39 #105249 üzenetére
Használtan P30Pro, S20FE.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Oneplus 9 pronál felesleges bekapcsolni az AI-t, mert simába úgy tűnik jobb képet csinál. Gcam jobb ebben a formában, de az s22 ultra képénél így sem jobb szerintem, de gondolom belőve jobb is lehetne mint az s22 ultra sima képe.
[Oneplus 9 pro minden bekapcsolva]
[S22 Ultra minden bekapcsolva]
[S22 Ultra részletjavító mód 60%-ra lebutítva ]
És ha már gcamos csalás a oneplus részéről, itt egy kép egymás mellett a gcam és az s22 részletjavítós full méretbeli különbsége között.
Oneplus 9 pro vs S22 Ultra
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #105255 üzenetére
A fű színe melyik valós?
Oneplus sárgasabb. S22 U zöldesebb?Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #105255 üzenetére
Szerintem itt az S22 ultra a legjobb.
A a OnePlus alapból kicsit GCam-mal már erősebben túltolta a kontrasztot.
-
addikt
-
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #105262 üzenetére
Kula lesz ez.
-
addikt
-
bbendre
őstag
válasz Drakmusz #105266 üzenetére
Nekem a sok gond miatt megváltás volt. Persze amikkel szenvedtem azok nagyon fájtak. A kamera az ami miatt nekem is örökre lesz egy Pixelem Remélem a 7essel nem szívok majd ekkorát.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
leslien
nagyúr
Pixel 5 vs. S21 FE One UI 4.1 [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Elit3Zotya #105277 üzenetére
sokszor a Pixel 5 lemossa a Pixel 6 is...ne a meszifotót nézzük...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
addikt
válasz leslien #105278 üzenetére
Értem én ha azt a részt nézzük amibe pont a pixel 5 a legjobb, akkor igen igaz, lemos mindent. De azért mára elég sok hiányossággal. (se telefotó, se szupermakró, és ezeket a képeket elnézve, abszolút minőségben sem jobb a 6-os pl) De kinek mi.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
natë
nagyúr
-
addikt
-
ShadowLac
addikt
válasz xhege #105285 üzenetére
Nekem nem jött be. Szerintem a P5 jobb. Általánosan. Ránezel a képre és úgy. Ha nagyitgatsz akkor a P6 .
Szint is téveszt a keki szint szürkére vagy barnára a sárguló erdőt is barnította,volt hogy elégé más jelent meg a kijelzőn mint amit a szememmel láttam.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
natë
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest