Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkany
újonc
Sziasztok!
Bocsi hogy ide írok de talán ti jobban tudtok nekem segíteni. Telefon vásárlás előtt állok és mindenképp olyan telefont szeretnék, amire telepíthető GCAM! Árban 70-80 ezer közt jólenne ha megállna. Ami még fontos az AMOLED kijelző. Lehetőleg újonnat venném. A Redmi Note 10s néztem ki eddig, ami megfelelne, ez nagyjából mindent tud amire vágyom. Csak sajna nem találok semmi olyan tesztet ahol GCAM fotókat mutogatnának ezzel a telefonnal. Esetleg tudtok ebben az árban jobb választást mondani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
addikt
Ahogy az várható volt, a Samsung durván jó ebben a módban, kb nevetséges a p50 pro képe mellette. [link]
S22 Ultra vs P50 Pro
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
novinyul
veterán
válasz Elit3Zotya #105854 üzenetére
Azért ezt így nem mondanám Jó a P50 Pro is, messze van a rossz minőségtől.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #105854 üzenetére
Kb tudnék vitatkozni ezzel, de a lensdump is egyre moslékabb, így nem is tudom, mi a jó.. Ha a link által megnyitott verzióban nézem meg és csak ott nagyítok rá, akkor a P50Pro jóval részletesebb (pl a háttérben a fű tisztán látszik minden egyes szál), mint az S22U-nál. Ha a képet teljesben megnyitom, ott már érdekesebb a helyzet. Samunak kb full digitális hatása lesz, míg a Huaweinek meg a zajszűrés miatt lesz életlen az egész.
Megkérhetlek, hogy ezt a 2 képet felteszed drive-ba s belinkeled ide? Ot már jobban összevethető a 2 kép.. Köszi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
félisten
Van olyan hogy a telefon magától eltünteti a gcamet?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Plazmacucci #105862 üzenetére
Gondolt egyet a rendszer, eltüntette, de még telepítve van, bár az alkamazáskezelőben sem jelenik meg. Ha újra akarom telepíteni akkor frissítést ajánl fel, de azt sem tudja megcsinálni, csomag hibaüzenettel meghal
Feladtam ezt a vonalat, marad a Lightroom.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #105863 üzenetére
rebootolj
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #105865 üzenetére
8.1-et kellene próbálnod.
-
natë
nagyúr
[link] Nincs túlélesítés...ááá
Motorola Edge 30 Pro
-
félisten
-
félisten
-
Gabengocia
tag
[link] Rovar imágó...
Huawei Mate 20 pro
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #105874 üzenetére
Jobb gomb : kép megnyitása új lapon.
Nem rossz a gyári sem.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz Plazmacucci #105874 üzenetére
Nekem simán megnyitja PC-n, ha rákattintok. Ha esetleg kicsiben nyitja meg neked az imgur oldalán, akkor ott jobb klikk a képre, majd Kép megnyitása új lapon és megnyitja teljes valójában.
-
félisten
-
addikt
Amit én is mindig mondok, összességében nem hiszem, hogy nagyon volna jobb. [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Drakmusz
addikt
válasz Elit3Zotya #105879 üzenetére
Ilyenkor egy kicsit boldog vagy hogy neked is ilyen készüléked van?
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
addikt
-
Remus389
veterán
A teraszon élő virágok: [link]
iPhone 12 mini vs iPhone 6S: jobboldalt felül, az info gombra kattintva előjön, melyik készülékkel készült.
5 év megfeszített dollármilliárdokba kerülő kameratechnológiai fejlesztés eredménye az, hogy sokszor a 6S-sel készített kép jobban tetszik. Gyári app.
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
-
Remus389
veterán
Igazából azt vettem észre hogy a 12 mini képe, általában véve élesebb kicsivel, főleg a sarkokon. Picit pontosabb vagy részletesebbnek mondható, bár ugyanúgy 12 mpixel.
Viszont mégis az 6S színei természetesebbnek, élethűbbnek hatnak nekem, meg az árnyékok, pont olyan képet kapok, mint ha ott lennék. Tehát jobban emlékeztetnek arra ami történt, ami az emlékeimben van.
A 12 mini színei mesterkéltebbek, és általában kicsit ki van világosítva a kép (le szoktam venni -1,0-ra az expozíciót, de még így is alapvetően a 6S élethűbb képet csinál)
Kerüljön a 6s mellé 12 Pro: de annak is mesterkéltek lesznek a színei, hiába élesebb
Tehát jobb ugyan a 12 mini kamerája mint a 6S-é, viszont a szoftveres része miatt, mindenféle mesterséges képjavítók miatt, a végeredmény mesterséges és nem természetes lesz. Majd még rakhatok fel példákat.
Kéne valami olyan szoftver ami ugyanúgy dolgozik rajta mint a 6S gyári app, a Lightroom-ot próbáltam, de az életlen meg körülményes a használata kicsit.
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
félisten
-
leslien
nagyúr
Realme GT 2 vs S21 FE. gyors képek... [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
azért a mai nap margójára tenném ,h a Xiaomi 12 nek még pár frissítés és S22 családnak leves lesz...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest