Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Mint írtam erős túlzás lenne bárkiről is azt állítani, hogy a legjobb így én nem tudom eldönteni, hogy ki lehet a legjobb, de ha muszáj lenne választanom a jelenlegi mezőnyből (és persze a mai korra nézve), talán Vettelt vagy Buttont mondanám, annak ellenére, hogy 9 éve Kimi fan vagyok. Sokan biztos csodálkoznak, hogy Buttont írtam (visszaolvasva többen is középszerű pilótának tartják), de amire az elmúlt években képes volt, az szerintem nem semmi és különösen tavaly fejlődött sokat. Meg az, hogy gyors tud lenni és közben képes kímélni a gumikat, szerintem elképesztő.
Azért régen az a 100 lóerő különbség nem volt kevés. Na meg mint tudjuk esős időben egy roszabb autóval a tehetségesebb pilótáknak több esélyük van előreverekedniük magukat, mint szárazon.
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
hoffman_: Most kezdi a 6. évadját. Tavaly egyértelműen esélytelen voltak a McLarennel a vb-re, illetve helyesbítenék 3-ra, mert 2009-ben is elég gyenge kocsi volt alatta. Hiába van ott az a majdnem, mondhatni, ő is csak éppenhogy megtudta szerezni a vb címét.
Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest