Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
Oliverda #4135 üzenetére
Nos....akkor kezdeném azzal hogy egyáltalán nem a gyári/nem gyári csapatok jelenlétével vagy éppen hiányával van bajom. Hanem a folytonosság hiányával. Az általam említett csapatok már hosszú évek óta a F1 résztvevői, és a "törzsgárda" részét alkották. Ha a Williams szállt volna ki, azt is így sajnálnám - vagy még jobban.
Töltelékcsapatok jönnek-mennek, ez törvényszerű.Most írhatnék oldalakat a sirámaimról, de szerintem érted miről beszélek.
Valahol úgy érzem hogy nem csak a magam nevében beszélek, ha azt mondom hogy ez volt a F1 legsemmitmondóbb évada, amióta csak figyelemmel követem.
Jövőre is hány /számomra/ érdeklődést kiváltó csapat marad?
Mclaren, Ferrari, Williams, Renault, Sauber(?)
A többit úgy szarom telibe, ahogy van.És a másik, amitől tartok, hogy "hála" a költségcsökkentésnek, az elkövetkező években tömegesen fognak ki- majd beszállni a különböző multicégek /csapatot vásárolva,átnevezve/, hogy aztán 1-2 év múlva dobbantsanak, közben "megrágva és kiköpve" néhány ígéretes tehetséget.
Úgy nagyjából 90'-től tisztában vagyok az erőviszonyokkal, úgyhogy nekem feleslegesen hoztad fel mindezt.
Mellesleg nem kötelező 300 milliót költeni - ahogy a példád is mutatja.
Az pedig nagyon szép amit a Lotusról összeszedtél, csak azt kétlem hogy ennek az újnak bármi köze lenne a régi nagy eredményeket elért csapathoz. Bár ha nem így lesz, annak én örülnék a legjobban.
-
Oliverda
félisten
válasz
Oliverda #4135 üzenetére
Lejárt a mod idő.
Lotus-Cosworth
Egyéni címek:
1968 Graham Hill (Team Lotus)
1970 Jochen Rindt (Team Lotus)
1972 Emerson Fittipaldi (Team Lotus)
1978 Mario Andretti (Team Lotus)Konstruktőri címek:
1968 Lotus
1970 Lotus
1972 Lotus
1973 Lotus
1978 LotusBtw, a Williams is bezsebelt pár címet velük.
Aktív témák
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest