- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
7Heads Drago #311 üzenetére
Az általad ellenérvként belinkelt videó az én igazamat támasztja alá...
A szabály szerint nem a több pozíció megszerzését eredményező pályaelhagyás tilos, hanem a bármilyen előnyhöz juttató pályaelhagyás. Itt még ki is írják, hogy a 45 fokos lassú kanyar helyett a hosszabb, de cserébe végig padlógázas megoldást választotta. Direktben két pozíciót nyert amikor visszatért a pályára. Mellékesen pedig a hosszabb gyorsítás eredményeképp még kettőt, mert a következő kanyart már a 2. helyen vette. Ezek tények.A videón is kiírják amit én mondtam: Hamiltontól tavaly elvették a győzelmet, mert BALESET ELKERÜLÉSE érdekében történt pályaelhagyás után előnyösebben kezdte a köv. egyenest, és megelőzte Raikkönent. Most Raikkonen nem balesetet előzött meg a pályaelhagyással, csak sebességet akart nyerni. Nézd meg a videót mielőtt pampogsz! Pont ezt írják ott is: "nincs ütközésveszély, Kimi könnyedén a pályán maradhatna, de tudja, hogy ez neki legalább két helyezésbe kerülne". Ötödikként kerül az első kanyarba, majd harmadikként tér vissza a pályára.
De abban igazatok van, hogy én vagyok a hülye, leállok itt az igazságot védeni veletek szemben. Olyan ez, mintha a Fradi kocsmájában igazolni akarnám hogy az Újpest lesgyanús gólja valójában szabályos volt... Széllel szemben nehéz hugyozni. A lényeg, hogy nincs igazatok, Kimi szabálytalan volt. Ha nincs óvás, az azért van, mert a BMW már tojik az F1-be, a Force India meg már így is a mennyben jár. De örüljetek a kétes értékű győzelemnek, ez több mint amiről a Ferrari idén eddig álmodhatott. Részemről vége a témának, úgysem fogadjátok el az igazat.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
7Heads Drago #311 üzenetére
Ha befordult volna, elkaszálja a BMW: [link]
Mellesleg rengeteg eset volt már, ott fordultak el, nem csak ezen a pályán, ezt addig meg lehet csinálni, amíg nincs a vonalon kívül 4kerékkel. Ebben a kanyarban nincs vonal csak utána.
[link] Itt látszik, hogy a bukóteres manőver kerülő, hosszabb, KERS nélkül lassabb.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest