Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
-
Mastre
tag
válasz
rocket
üzenetére
Itt az a vicc, AHOGY ezt csinálták. Egyrészt jobban kellett volna jelezni, hogy lassítsanak, másrészt nem 2 pályabírónak kellett volna ott rugdosnia a darabkákat... Itt szerintem az a normális, ha 2-3 pályabíró kiáll sokban egymástól 20-30 méterre a pálya közepére, és integet, hogy lassítsanak, és csak a pálya bal oldalát használják. Közben másik 4-5 sikán kisöprögeti a törmeléket, és nem hagyják ott az utolsó 10 körre...
Az meg csak az én ösztönöm, hogy ha egy autó jön felém, akkor nem mozdulok, hogy ki tudjon kerülni? Pláne ha egy nem ügyetlen F1 versenyző az. Abból nagyobb gond tud lenni, ha mindketten mozognak. No mind1. Biztos van erre valami szabály, vagy protokoll, amit a pályabíróknak tudni kell.
Engem meg nem vigasztal az, ha Buttont megbüntetik. Én Schumachert a DOBOGÓN AKARTAM LÁTNI! Ha utólag kap még 3 pontot, az nem érdekel.

Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest