- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
#70869248 #40963 üzenetére
ez nem indok akkor sem.
itt csak arról van szó, hogy brawn szarrá veri jelenleg briatórét meg a többit. ami szerintem nem fog sokáig tartani, ha nincsen fejlesztés..
semmi másról. mikor nem köcsögölt biratore? akkor ha ő nyert. amúgy meg mindig mindenkivel szemben. ennyi. -
PazsitZ
addikt
válasz
#70869248 #40963 üzenetére
Én is szoktam nézni ponttáblát is futamot is.
Bár látom, hogy te nem akarod megérteni, mit mondok.Ennyi erővel akkor már az is jöhetne, hogy bázz jól megy nekik, akkor Merci motor se jár nekik, szerezzenek valahonnan motort, menjenek kézzel tekert lendkerékkel vagy akármivel.
Bár megígértük, hogy szabályon felül lehet, de mindegy, mert jól megy nekik, ezt csak nem hagyhatjuk, bár megígértük, de nem számít, k**va anyjukat ,vissza minden.Itt csak az elvet vitatom, a sportszerűséget. Nem tudom neked ezek mennyire idegen szavak
?
Ha előnyt adok neked egy játékban, aztán látom, hogy jobb vagy, pofátlanul visszavonom a dolgot, mert az egomtól nem tudom elviselni, hogy veszítsek?
Persze értem, hogy itt pénzről, meg sok minden másról van szó. Értem, hogy feltehetőleg ők is leszarják a sportszerűséget.
De az én szemszögemből ez akkor sem lesz korrekt.
Remélem így már érthető miért ez az én véleményem.
Aktív témák
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest