Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Linkeljek hsz-t, amiben rendkívül fair, pártatlan és példás szurkolói mentalitásról tettél tanúbizonyságot? Szerintem le lehet szállni a magas lóról, a békesség kedvéért.
Ugyanakkor gratulálok Hamiltonnak, megfelelő csapattal a háta mögött ismét bizonyítja, hogy rendkívüli pilóta.
-
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Na vegyél vissza az arcból légyszives és ne paraszt magyarozz le engem, mert semmi olyat nem írtam. Előbb olvass, aztán kritizálj. Annyit írtam, hogy ez nem igaz, és kinyílvánítottam, hogy ez nekem nem tettszik, tudtommal ez nem tilos.
Ha tudnál olvasni is, és nem csak a szádat tépnéd, akkor látnád, hogy azt is megírtam már, hogy szar volt a ferrari..Ugyhogy részemről te járattad le magad és nem én.. ennyit erről!
-
!Overdose!
őstag
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Nem májusban, hanem április 14-én. Egyébként meg nem vitatott, ki lett mondva, hogy SZABÁLYOS. A fellebezést meg lehet érteni, de a tárgyalás puszta formalitás lesz. Mellesleg ha mégis betiltják a pontokat akkor sem veszik el.
Mod: Button győzelmére kellett volna fogadnod, én azt tettem és nyertem is.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő