Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
üzenetére
Mire gondolsz, a fizika azota meg mindig mukodik, es ezek szerint neked a szovegertessel is problemaid voltak.
wildrain: jo tanacs volt az, fogadd csak meg
. De amugy ok, lehet kicsit eros volt, bocs, akkor is eszre kene venni, hogy utolso par het van kezdes elott, fel kell porgetni a mediaszereplest, jo a sztori, ertem en, de magam reszerol nem hiszek benne, azt is ertem, ha valaki szeretne, hogy igaz lenne, de elhinni akkor is naivitas, legalabbis szerintem. 'Legrosszabb' esetben kiderul, hogy tevedek, nem olyan nagy kaland, extrem ritka eset, de elofordulhat, bar ez lenne az elso
.
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De amugy ok, lehet kicsit eros volt, bocs, akkor is eszre kene venni, hogy utolso par het van kezdes elott, fel kell porgetni a mediaszereplest, jo a sztori, ertem en, de magam reszerol nem hiszek benne, azt is ertem, ha valaki szeretne, hogy igaz lenne, de elhinni akkor is naivitas, legalabbis szerintem. 'Legrosszabb' esetben kiderul, hogy tevedek, nem olyan nagy kaland, extrem ritka eset, de elofordulhat, bar ez lenne az elso