Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• wildrain

addikt

válasz #70869248 #26174 üzenetére

Én azt olvastam korábban, hogy a versenyirányítást (Charlie Whitingot) kérdezték (tehát egyáltalán nem azokat, akik bíráskodnak ilyen esetben), és Whiting szigorúan a magánvéleményét mondta, miszerint szerinte rendben van az eset.

• Racecam

nagyúr

válasz #70869248 #26174 üzenetére

Csak azért nem vitatkozom veled tovább, mert szemmel láthatóan nem érted miről is beszélek. Én nem fogalmazok úgy, ahogy Te, és továbbra sem mondom, hogy elvakult vagy (mondjuk nem ártana ismerni a szó igazi jelentését, ha már alkalmazod), sőt azt sem mondom, hogy a szövegértéseddel problémák vannak, gondolok itt többek között a házigazda "titulus"-al kapcsolatos mondanivalómra. Továbbá azzal sem jövök, hogy esetleg Hamilton, vagy Mclaren szurkolóként a véleményed esetleg nélkülözi az objektivitást, mert ez sem számít. Nem kívánok a továbbiakban véleményt nyilvánítani a szituációról sem és tartózkodni fogok attól, hogy bármit is megpróbáljak objektíven, kizárólag az általam látott szituációra és az azt követő reakciókra tekintettel, lehetőleg minden érintett szempontjait figyelembe véve, elemezni. Úgy látszik, erre itt nincs igény, ahogy a tényszerű vitára sem. Csak elvakult fanok léteznek (tisztelet a kivételnek), akik mindig úgy értelmeznek egy szituációt, ahogy az a kedvenceiknek megfelel, még akkor is, ha az a tényeknek esetleg homlok egyenesen ellentmond. Így pedig semmi értelme a vitának.

Aktív témák