Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Szeretnék én is ilyen lassú lenni. :) Azért 300 km-es távon, 200+ átlagtempónál az a 20 mp hátrány nem sok. Ez simán összejön a Williamsek rosszabb aerodinamikájából. Kíváncsi lennék, hogy tudnak-e alkotni ezen a téren valamit. Mert a Ferrari a köv. futamok egyikén még javít a sajátján egy kicsit.
Montoyát lehet szidni, de azért aki 5 edzésen első tud lenni a Ferrari előtt, az tudhat valamit. Mondjuk van egy olyan érzésem vele szemben, hogy nem tud másfél-két órán át annyira koncentrálni, mint pld. Shumi. Nála inkább érezhető egy durva pszichikai tréning, aminek az a hatása, hogy 100%-os végig. És persze a kocsija is jobban össze van rakva. Nem sokkal, de itt az bőven elég. A másik fele szerintem a Michelin. Nem lepődnék meg, ha egy fordított versenyen (Ferrari Michelinnel, McLaren és Williams Bridgestone-nal) a Ferrarik sem rúgnának annyira labdába...
Amúgy szerintem is nagyon unalmas lett, de azért nem lehet kizárni a Ferrarit, mert túl jó... :)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest