Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Amint mondtam, Schumiról nem vok hajlandó vitatkozni, mert tom, hogy fölösleges, viszont a Ferrarival kapcsolatban:
Az, hogy Rubi mostohagyerek lenne a Ferrarinál azért elég durva, de ne haragudj. Azzal nem vitakozom egy percig sem, hogy nem ő kapja meg a legjobb autót és a legjobb szerelőket, de ez aszem csak természetes, hogy a csapaton belül a jobb pilóta kapja a jobb cuccokat. Viszont az a Ferrarinak sem lenne érdeke, hogy Bari alá direkt rossz autót, meg szervíz hátteret adjanak, hiszen azzal is csak magukat járatnák le.
Egyébként én Rubiról egy percig sem mondtam, hogy rossz pilóta, ha esetleg úgy értetted volna!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest