Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rlazol
veterán
Tegnap nem tudtam elérni a prohardvert ma meg egész nap gyakorlatom volt, ezért lemaradtam néhány izgalmas f1 vitáról. Most utólag, sorban és egy csokorban próbálok meg reagálni, hosszú lesz, elnézést érte, de talán 1szerűbb, mint 4352 különálló válasz (bár rögtön godlike! lennék :)) )
tozso : hogy gondolod azt, hogy a homokágyban magától pörögne a kerék? Az arra van, hogy megfogja, és amennyiben az autó ki van egyensúlyozva (tehát mindegyik kereke a földön van), akkor csak a motor képes forgathatni.
bdav : DC szerződése - tudom, hogy 2004-ig tart. Naés? Mikáé 2002-ig tartott, és ő is elvonult pihenni. DC is el fog, ha így teljesít.
tozso: írtad, hogy MS többször okozott már karambolt az agresszív stílusával. Igaz. Melyik pilóta nem? Mondjuk Rubinho meg Wilson és talán még Pizzonia, mert ők soha nem próbálnak előzni. Gondolj bele, szinte minden versenyen történik előzés közben baleset. Montoya pl mit csinált tavaly? 3 verseny alatt 3 előzési baleset!
481-es üzenetetben (ennek kivételesen felírtam a számát :) ) háborogsz a visszatolás miatt. Első körben nekem se tetszett, sőt, most se tetszik, de a szabály az, hogy ''veszélyes helyen helyen lévő, járó motorú autót vissza lehet tolni''. Nem egy jó szabály, szerintem se fair, hogy folytathatja. De jelenleg ez az érvényes szabály. :D
Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest