Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rlazol
veterán
Tegnap nem tudtam elérni a prohardvert ma meg egész nap gyakorlatom volt, ezért lemaradtam néhány izgalmas f1 vitáról. Most utólag, sorban és egy csokorban próbálok meg reagálni, hosszú lesz, elnézést érte, de talán 1szerűbb, mint 4352 különálló válasz (bár rögtön godlike! lennék :)) )
tozso : hogy gondolod azt, hogy a homokágyban magától pörögne a kerék? Az arra van, hogy megfogja, és amennyiben az autó ki van egyensúlyozva (tehát mindegyik kereke a földön van), akkor csak a motor képes forgathatni.
bdav : DC szerződése - tudom, hogy 2004-ig tart. Naés? Mikáé 2002-ig tartott, és ő is elvonult pihenni. DC is el fog, ha így teljesít.
tozso: írtad, hogy MS többször okozott már karambolt az agresszív stílusával. Igaz. Melyik pilóta nem? Mondjuk Rubinho meg Wilson és talán még Pizzonia, mert ők soha nem próbálnak előzni. Gondolj bele, szinte minden versenyen történik előzés közben baleset. Montoya pl mit csinált tavaly? 3 verseny alatt 3 előzési baleset!
481-es üzenetetben (ennek kivételesen felírtam a számát :) ) háborogsz a visszatolás miatt. Első körben nekem se tetszett, sőt, most se tetszik, de a szabály az, hogy ''veszélyes helyen helyen lévő, járó motorú autót vissza lehet tolni''. Nem egy jó szabály, szerintem se fair, hogy folytathatja. De jelenleg ez az érvényes szabály. :D
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Amazon Kindle
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest