- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rlazol
veterán
Tegnap nem tudtam elérni a prohardvert ma meg egész nap gyakorlatom volt, ezért lemaradtam néhány izgalmas f1 vitáról. Most utólag, sorban és egy csokorban próbálok meg reagálni, hosszú lesz, elnézést érte, de talán 1szerűbb, mint 4352 különálló válasz (bár rögtön godlike! lennék :)) )
tozso : hogy gondolod azt, hogy a homokágyban magától pörögne a kerék? Az arra van, hogy megfogja, és amennyiben az autó ki van egyensúlyozva (tehát mindegyik kereke a földön van), akkor csak a motor képes forgathatni.
bdav : DC szerződése - tudom, hogy 2004-ig tart. Naés? Mikáé 2002-ig tartott, és ő is elvonult pihenni. DC is el fog, ha így teljesít.
tozso: írtad, hogy MS többször okozott már karambolt az agresszív stílusával. Igaz. Melyik pilóta nem? Mondjuk Rubinho meg Wilson és talán még Pizzonia, mert ők soha nem próbálnak előzni. Gondolj bele, szinte minden versenyen történik előzés közben baleset. Montoya pl mit csinált tavaly? 3 verseny alatt 3 előzési baleset!
481-es üzenetetben (ennek kivételesen felírtam a számát :) ) háborogsz a visszatolás miatt. Első körben nekem se tetszett, sőt, most se tetszik, de a szabály az, hogy ''veszélyes helyen helyen lévő, járó motorú autót vissza lehet tolni''. Nem egy jó szabály, szerintem se fair, hogy folytathatja. De jelenleg ez az érvényes szabály. :D
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest