Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
DeFranco #16363 üzenetére
Mazda 323F-et nézegettem még tavaly, még jó, h mégis Ford Focus lett belőle az idén.
Na azok aztán rohadnak rendesen a küszöbnél és a kerékjárati íveknél főleg.De ha már rohadás... Mennyibe fáj egy alváz és üregvédelem? Gondolom le kell bontani hozzá pár elemet is.
Tavasszal aktuális lenne, ha már ki lesz cserélve a komplett hátsó lengőkar és a csillapítók is.Múltkor kérdeztem ajánlott nyári pacskert, Hankook Ventus Prime 3-at mondtátok többen, de szemezek a Goodyear Efficientgrip Performance-al is. ITT Picit olcsóbb, ha lehet hinni a piktogramoknak és a leírásnak akkor halkabb és fogyasztásban is valamivel jobb. Nemtom még melyik legyen, lehet nevető harmadikként a Continental lesz a befutó. Mondjuk ráérek még agyalni rajta...
-
gabor9991
őstag
válasz
DeFranco #16363 üzenetére
Nem szar, nekem is az van
megkap időben mindent ami kell, ettől függetlenül az enyémre is rá lehetne költeni pár ezrest, de ez használt autó, ez ilyen játék.Lehet opel, VW, BMW...stb., mindre csak megy a pénz és egyre öregebb, egyre apróbb hibák is meg fognak jelenni.Ez holtbiztos.
Viszont a fentebb említett autó a leírás szerint, már a megvételekor is tükrözte az állapotát, van választék használt autókból bőven, ott kellett volna más döntést hozni.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest