Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megkotlott a Focusomban a generátor a múlt szombati autóvásárlásnál, amikor anyámnak vettünk másik kocsit. Szerencsére volt velünk szerelő, mondta, hogy felújítja, 40k volt.
Látta, hogy világít a check engine p0420 katalizátor hatásfok csökkenés miatt, mondta, hogy megoldja és kiírja a hibakódot, ha gondolom. Mondtam ok, nem foglalkoztat, a műszakin nem bukott meg a károsanyag miatt még soha.
Kiírta, 20k, erre ma világít a check engine 100km megtétele után. Megkértem, hogy állítsa vissza az eredeti állapotot, nem akarok semmi mókolást, de az nem derült ki, hogy mi volt a hibakód. Szerinte p0420 nem lehet, mert azt kiírta.
Pénzt kért az eredeti állapot visszaállítására, de ez mindegy, mert visszakértem a 20k-t is, ez már részletkérdés.
45p alatt vissza lehet állítani az eredeti állapotot? Attól félek, hogy nem csinált semmit. Okozhatott nagyobb kárt is akár? Jövő héten el akarom vinni a fix szerelőmhöz Szegedre, de nem tudom mit mondjak neki, hogy mi a probléma. Nyugtalanító, hogy nem tudom mibe nyúlt bele a fickó. A generátor gondolom jól meg lett javítva, de ez a buherálás ijesztő számomra, azt hittem, hogy ez a kiírás olyan, mint egy hibakód olvasás.
Szerk: 2008 1.6 benzin SHDA motorral
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest