Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 4ron

senior tag

Megkotlott a Focusomban a generátor a múlt szombati autóvásárlásnál, amikor anyámnak vettünk másik kocsit. Szerencsére volt velünk szerelő, mondta, hogy felújítja, 40k volt.

Látta, hogy világít a check engine p0420 katalizátor hatásfok csökkenés miatt, mondta, hogy megoldja és kiírja a hibakódot, ha gondolom. Mondtam ok, nem foglalkoztat, a műszakin nem bukott meg a károsanyag miatt még soha.

Kiírta, 20k, erre ma világít a check engine 100km megtétele után. Megkértem, hogy állítsa vissza az eredeti állapotot, nem akarok semmi mókolást, de az nem derült ki, hogy mi volt a hibakód. Szerinte p0420 nem lehet, mert azt kiírta.

Pénzt kért az eredeti állapot visszaállítására, de ez mindegy, mert visszakértem a 20k-t is, ez már részletkérdés.

45p alatt vissza lehet állítani az eredeti állapotot? Attól félek, hogy nem csinált semmit. Okozhatott nagyobb kárt is akár? Jövő héten el akarom vinni a fix szerelőmhöz Szegedre, de nem tudom mit mondjak neki, hogy mi a probléma. Nyugtalanító, hogy nem tudom mibe nyúlt bele a fickó. A generátor gondolom jól meg lett javítva, de ez a buherálás ijesztő számomra, azt hittem, hogy ez a kiírás olyan, mint egy hibakód olvasás.

Szerk: 2008 1.6 benzin SHDA motorral

Új hozzászólás Aktív témák