- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Igaz még nem sokat játszottam a játékkel, de az irányítás valóban nem egyszerű. Persze az egész játék erre a harcrendszerre épül, szóval nyilván nem úgy kezdi senki,hogy egyből profi. Nagyon sok gyakorlást igényel majd a játék azt gondolom. Mivel még ALPHA stádiumban van, így most majd jönnek a kritikák, az OP karakterek se lesznek olyan OP-k, amikor kijön a teljes játék, valamint bekerülnek majd az újak. Sajnos ez minden multi játékban fellelhető, hogy vannak erősebbek és gyengébbek. Erre azt tudom mondani,hogy minden karakterrel tudsz jó lenni, csak van amelyikkel egyszerűbb.
Viszont kipróbáltam egérrel (ezzel kezdtem) és kontrollerrel is. S igen, ez a játék kontrollerrel lesz egyszerűbb. Ez a sejtésem beigazolódott az első gameplay videók után amikor látszódott rendszer és a konzol parancsok. PC-seknek erre átszokni nem egyszerű, révén, hogy többnyire bill+egér kombó megy.
Őszintén én is egy kicsit másra számítottam én is. Kétlem, hogy rengeteg órát bele fogok ölni a játékba, de továbbra is figyelemmel kísérem, sőt szerintem bekerül azért a könyvtárba is, illetve február azért még odébb van. Addigra a BF1 lázam is le fog menni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Hardcore café
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest