Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lofagi

addikt

válasz RaGi91 #753 üzenetére

Egyet kell,hogy értsek ez a játék arról szól,hogy kiválasztasz egy karaktert ami nagyon bejön és azzal nyomod amíg csak bírod. Nyilván nem azoknak szól akik csak néha néha akarnak leülni elé. De ez a játék akkor mutatja meg az igazi erejét, ha egy karakternek leszel a mestere. Én pl csak wardennel játszok, 1-1 alkalommal kipróbáltam a többi lovag karaktert is, még a lawbringer ami bejövős kinézetre. :D Mert én arra megyek. :D

Tegnap jött velem szemben egy rep6os warden, úgy levert, mint a pinty. Talán ha volt 1 kör amikor tudtam neki bevinni érdemi sebzést, a többin simán lenyomott. Úgy szoktam,hogy megyek 1-2 duelt. Sajnos oda kevés vagyok, persze kifogok én is 1-2 madarat, de alapból nem valami fényes a duel teljesítményem. 40.71% win ratio 0.77 K/D-vel. Viszont ebben a módban lehet a legtöbbet megtanulni a játékról.

Amit ott elsajátítassz, azt a Domiban kamatoztatod. Ott azért jóval többen vannak akik nem tolják olyan keményen a játékot és lehet is érvényesülni.

De még1x hangsúlyozom én is,hogy ebben a játékban egy karaktert kell kitanulni, de azt jól.

Új hozzászólás Aktív témák