- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Írtam olyat, hogy WoWban nem számít a skill? Nem.
Lehet boldogulni itt is ott is minden karakterrel es megfelelo skillel, de van amivel konnyebb van amivel nehezebb.
Csakhogy ez teljesen mást jelent a két játékban. Ha PVP-t nézzük (For Honor-nál kb. csak ez van), főleg az 1v1-et, 2v2-t, akkor ott igen számít egy kicsit ki melyik karival játszik, mivel mindegyik classnak van un. "counter"-e amivel kicsit könnyebb legyakni az adott classt. De, hogy valamelyik class, illetve classok a többi fölött álljanak, ez szerintem nem igaz egyik játék esetében sem. Ha PVE-t nézzük (az inkább csak WoW), akkor ott ténylegesen számít, hogy jelenleg melyik class-szal lehet a legtöbb dps-t, healt, stb. produkálni az egyes bossokra lebontva (természetesen ez csak a HC progress klánoknál fontos). Ott hiába vagy ügyes, ha a válaszott classoddal nem lehet annyi dpst, healt, stb. csinálni amenny szükséges az adott bosshoz. Szóval itt számít a classválasztás, de ismétlem, ez csak MMO PVE HC progress klánnál igaz.
És mielőtt itt belemennénk még egyéb dolgokba is, én alapvetően ezzel a kijelentéssel nem értettem egyet: Namost OPság (vagy legalábbis EZmódság) megállapítására a legjobb és legegyszerűbb módszer ha megnézed, mi az amit a legtöbben használnak a játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest