- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Mostani béta alkalommal keveset tudtam játszani, de szerencsére benne voltam az előző 3 tesztelési szakaszban is, így nem panaszkodhatok.

Ez alkalommal Kensei-t léptettem rep 1-be, sajnos Nobushira nem maradt idő. Így elmondható bétázásaim után, hogy játszottam eleget Vanguard, Assassin és Tank karakterekkel is, így a véleményem átfogónak mondható.Az 1v1 duel jó, mert a játékmechanikája jó, átgondolt. Viszont itt szinte csak a gyors assassin karakterekkel lehet érvényesülni... emiatt hamar rá lehet unni. Főleg ha troll ellenfelet kap a játékos.
A 2v2 brawl, illetve a 4v4 dominion módokhoz meg egyértelműen kell 2-3 csapattárs, mert egyedül random emberekkel nehéz nyerni. (főleg ha retardált társakat kapsz)Röviden összefoglalva, több béta-tesztelés után azt mondhatom, hogy a játék alapvetően jó lenne.....de... a játékosok miatt szar lesz. Vagy kergetőzés megy, vagy gangbang party.
Duel esetén a kergetőzés nagyon szánalmas és idegesítő, míg 4v4 Dominion esetén meg szimplán unfair a gangbang, hiába van "revenge mode" ennek kiküszöbölésére. (3v1 és 4v1 esetén esélytelen, de 2v1 esetén is sokszor semmit nem ér az a pár másodperc amit nyersz a revenge mode-al)Ahogy előttem is írták, a játék jó lenne....de halálra van ítélve.

Főleg ha ilyen sok marad a network connection error-ok száma.
+egér, bil.. párossal próbálkozikA duel eleinte fun lesz, majd mindenki beletanul a kombókba vagy marad a kergetőzés... végülis mindkettő esetben unalmas lesz.
Dominion esetén pedig lesznek premade csapatok akik komolyan fogják tolni, csapatosan gangbangelik majd az ellenfeleket.
Talán még a Brawlnak van a legtöbb értelme szerintem hosszútávon, mert az olyan mint a duel, de mégis kevesebb lehetőség van a kergetőzésre.Én személy szerint nem fogom megvenni, főleg nem a megjelenési teljes árán ami jelenleg kb. 20.000 ft... röhej.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

+egér, bil.. párossal próbálkozik