Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

Mostani béta alkalommal keveset tudtam játszani, de szerencsére benne voltam az előző 3 tesztelési szakaszban is, így nem panaszkodhatok. :DD
    Ez alkalommal Kensei-t léptettem rep 1-be, sajnos Nobushira nem maradt idő. Így elmondható bétázásaim után, hogy játszottam eleget Vanguard, Assassin és Tank karakterekkel is, így a véleményem átfogónak mondható.

Az 1v1 duel jó, mert a játékmechanikája jó, átgondolt. Viszont itt szinte csak a gyors assassin karakterekkel lehet érvényesülni... emiatt hamar rá lehet unni. Főleg ha troll ellenfelet kap a játékos.
    A 2v2 brawl, illetve a 4v4 dominion módokhoz meg egyértelműen kell 2-3 csapattárs, mert egyedül random emberekkel nehéz nyerni. (főleg ha retardált társakat kapsz)

Röviden összefoglalva, több béta-tesztelés után azt mondhatom, hogy a játék alapvetően jó lenne.....de... a játékosok miatt szar lesz. Vagy kergetőzés megy, vagy gangbang party.
    Duel esetén a kergetőzés nagyon szánalmas és idegesítő, míg 4v4 Dominion esetén meg szimplán unfair a gangbang, hiába van "revenge mode" ennek kiküszöbölésére. (3v1 és 4v1 esetén esélytelen, de 2v1 esetén is sokszor semmit nem ér az a pár másodperc amit nyersz a revenge mode-al)

Ahogy előttem is írták, a játék jó lenne....de halálra van ítélve. :U
    Főleg ha ilyen sok marad a network connection error-ok száma. :DDD +egér, bil.. párossal próbálkozik

A duel eleinte fun lesz, majd mindenki beletanul a kombókba vagy marad a kergetőzés... végülis mindkettő esetben unalmas lesz.
    Dominion esetén pedig lesznek premade csapatok akik komolyan fogják tolni, csapatosan gangbangelik majd az ellenfeleket.
    Talán még a Brawlnak van a legtöbb értelme szerintem hosszútávon, mert az olyan mint a duel, de mégis kevesebb lehetőség van a kergetőzésre.

Én személy szerint nem fogom megvenni, főleg nem a megjelenési teljes árán ami jelenleg kb. 20.000 ft... röhej. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák