- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
GTX 970-es videókarim van, semmit nem nyúltam a beállításokhoz, de pár fokozattal biztosan szebb a játék pc-n. Xbox-on olyan mosottabb, élettelenebb az egész, de ettől függetlenül nincs olyan egetrengető különbség, nem megy az élmény rovására.
PC-n viszonylag hamar talált játékot, de xboxon botrányos, alig talál meccset, és szinte azonnal pörgeti tovább all region all skill levelsre, majd várat 1-2 percet mire kinyomhatod h ne keressen tovább... A vicc az egészben, hogy pc-n high activityt írt, xboxon meg very high activityt. Ezen a matchmakingen nagyon-nagyon van mit fejleszteniük, DE hogy ez a 3 nap múlva esedékes rajtra nem lesz meg, az 1000%, és ezek után biztos h sokan ott is fogják hagyni a francba. Olyan mint csúcs-időben vásárolni, többet állok a kasszánál, mint ameddig maga a kosárbapakolás tartott... Már több játék is elvérzett a botrányos starton, hiába oldották meg rá pár hétre, már mindegy volt. Egyébként olvastam erről a NAT-os dologról valamit, nekem a pc-n piros vagy sárga volt a jel, xboxon viszont fixen zölden volt mindig írva, jelentsen ez bármit is.És akkor az irányításról: nekem most konzolon esett le, hogy azért nem vette be pc-n a blokkolási irányokat az egérről minden esetben és másztam már le az egérpadról, mert csak akkor fog blokkolni, ha közben nem megyek semmilyen irányba! Nekem ez egyáltalán nem jött át pc-n, és mint fps játékos fixen nyomtam mindig a wasd gombokat, pedig pont h nem szabad ha blokkolni akarok egérrel! Ez egy annyira az általános játékirányokkal ellentétes dolog, hogy egy ilyen beidegződést nem tudom mennyi idő után lehet úgymond kiölni magamból, hiszen miről szól minden játék? nyomd a lövést, közben cikázzal jobbra-balra, itt meg tilos a cikázás, mert akkor nem fog blokkolni és ignorálja az egérmozgásodat...
Most, hogy ezt a részét megfejtettem a játéknak, újra ki kéne próbálni pc-n, de majd csak vasárnap este tudok gép elé kerülni, és mivel letöröltem, le is kell tölteni
, nem biztos h összejön a dolog.
Kipróbáltam most a 3 lovagkaraktert, főleg a 2.-3.-at. Hát a 2. pajzsos, az értem, hogy mire jó, és hogy blokkolni tud minden irányt, meg visszalök, de ez így ebben a formában egy supporter karakternek tűnik, mert az igazi sebzés beviteléhez szerintem túl sok idő kell neki és úgy is kivédik, annyira meg nem üt nagyot, mert pl. a viking 1. karakter végigtolhat egy kombosorozatot és 1/4 életed ha marad, na az brutális, bár szintén könnyen védhető (AI megfektetett párszor
gyakorlóban), tehát összességében elvetettem ezt a karaktert, viszont a 3. lovag az bejövős, bár természetesen nem sajátítottam el rendesen minden fortéját, de meglepett h ilyen is van: nincs fix blokkolási iránya, nekem kell mindig ráirányítani, hogy talán max 1 másodperc ideig blokkolja azt a bizonyos irányt. A támadás ugyanez, minden egyes támadáshoz újra rá kell nyomni az irányra, DE pont ez a szépsége, mert 1. ütés után a 2. ütés mehet akár a másik 2 irányból is, a 3. pedig szintén variálható, tehát még ha ki is védik az 1. ütést, a 2.-3.-kal simán meg lehet viccelni a másikat, nem tudom h ilyenkor össze tudják-e még szedni a védekezésüket vagy sem, de az eddigi karaktereknél ha elindítottam egy kombót, akkor az csak abban az irányban ment, és a 2. részét már ki is védték, de ennél meg irányt váltok és benyelni a támadásom
Nem tudom mennyire versenyképes ez a dolog, de tetszik nagyon, és az a pár duel amit toltam, ott elég jól összejött. A bleeding effektes képességeket viszont semennyire nem érzem, a videóban 3szor szurkál bele a csávóba, nekem mindig csak 1et csinál, és az odafutás, nyakvágás (fél életük lemegy) sztori sem akar működni, pedig pont ezek a fő-fő jegyei ennek a karakternek, tehát én még nagyon-nagyon a felszínt kapargatom.
Tehát kontrollerrel érezhetően könnyebb a játék (én pedig aztán nagy pc párti bill. + egér kombós ember vagyok), főleg a blokkolási/támadási irányok kiválasztása az, ami könnyebben kezelhető, DE mivel pc-n szinte mindig nyomtam a wasd gombokat és pedig ilyenkor nem szabadott volna, ezért ezt újra ki kell próbálnom, DE ez a beidegződésekkel ellentétes számomra, nem tudom mennyire szokható meg a dolog.
Pár jól játszó streamerről küldhetnél linket.
Az elképzelésem a következő lenne:
1. futásból alkalmazható akció után a helyzet kihasználására vmi stratégia (mint pl. mortal kombatban, ha valakinek kirugtad a lábát, guggolva rugva egyet fixen kapott egy ütést, tök8 mit csinált)
2. dodge, parry, vagy simán block-break alkalmazása után ellenakcióba lépésre egy stratégia: egyelőre ha össze is jön bármelyik, akkor dodgeolás után sima light attack összejön, de a másik kettő esetében eltávolodik tőlem az ellenség, és nem lehet a helyzetet kihasználni... Biztos van rá vmi kombináció, csak túl zöldfülű vagyok.
Tehát szeretnék ellesni egy ilyen kombináció-láncot, ahol 2-3 dolgot összefűznek egy-egy akcióhoz, és pikk-pakk megfektetik vele a másikat. Per pillanat úgy érzem, hogy ha benyelek egy ütést, akkor van hogy fixen kapok egy 2.-at is, tehát ha hibáztam, úgymond duplán büntetnek, az 1. samurainak pedig ha jól rémlik a 3. ütésnek fix blokkolhatatlan támadása érkezik
Ilyen skill-chaineket kéne ellesni a twitcherektől, mert biztos van vmi fix támadási és ellentámadási stratégiájuk, akár 2-2, és ezeket variálják, csak látnom kéne h lemásolhassam, nem akarom magamnak megszülni a dolgot, ha más már fél éve bétázik vele és biztos tudja...Összegezve:
A játék tetszik, DE a sok játékos ellenére nem igazán talál másokat. Ez a matchmakingesdi nekem pc-n jobban ment, mint xboxon, tehát 1 pont a pc javára.
A grafikra érezhetően szebb pc-n, újabb pont a pc javára.
Az irányítás könnyebb kontrollerrel, a bill. + egér kombinációnál nagyon a szokásostól eltérően kellene játszani, de lehet h megszokható (el a kezekkel a wasd gombokról!
), tehát 1 pont a konzol javára, viszont kontrollerrel lehet pc-n is játszani!
PC-re 19ezer Ft-ért látom magyaroknál, konzolra 22ezerért, itt újabb pont a pc javára, DE azt nem tudjátok esetleg, hogy ez is olyan-e, mint a forzha horizon 2, hogy ha windows 10-en vagy, akkor xbox acc-ba belépve tolhatod pc-n az xboxra megvett játékot? Mert ha ilyen, akkor megvenném konzolra, hétvégente konzolom tolnám, hétközben meg pc-n és vinném magammal a kontrollert ha nem jön be továbbra sem az egér-téma
Közben néze, hogy 40 euro alatt is beszerezhető pc-re, konzolra is lehet ennyiért, de akkor más accjával kell hülyéskedni (nem tudom ez mennyire járható út, inkább fizetnék 60 eurot h beírom a kódot és töltöm le), tehát lehet fogni pár ezrest, így már kellemesebb lenne, DE nekem nem bejövős a pár éve megemelkedett játékárazás, így még ezt is soknak érzem h őszinte legyek.
Lejött laptopra a játék, tutorialban van kb 35 fps, mindjárt meglesem milyen itt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, nem biztos h összejön a dolog.
Nem tudom mennyire versenyképes ez a dolog, de tetszik nagyon, és az a pár duel amit toltam, ott elég jól összejött. A bleeding effektes képességeket viszont semennyire nem érzem, a videóban 3szor szurkál bele a csávóba, nekem mindig csak 1et csinál, és az odafutás, nyakvágás (fél életük lemegy) sztori sem akar működni, pedig pont ezek a fő-fő jegyei ennek a karakternek, tehát én még nagyon-nagyon a felszínt kapargatom.
Ilyen skill-chaineket kéne ellesni a twitcherektől, mert biztos van vmi fix támadási és ellentámadási stratégiájuk, akár 2-2, és ezeket variálják, csak látnom kéne h lemásolhassam, nem akarom magamnak megszülni a dolgot, ha más már fél éve bétázik vele és biztos tudja...
), tehát 1 pont a konzol javára, viszont kontrollerrel lehet pc-n is játszani!