Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Úgy néz ki...
Szóval a problémám az, hogy van egy csomó számom, megvan hozzá mindenféle ID tag. De az előadó neve (pl. fájlnévből véve) nagybetűvel kezdődik, de amúgy kisbetű
. Namost, én azt szeretném elérni, hogy az ''artist'' ID Tag ugyanaz maradjon, csak csupa nagy betűvel legyen írva. az is jó, ha a pl. a fájlnévből beolvasva teszi nagybetűssé. Az is megfelel, ha valaki a default playlist kódot úgy megbuherálja nekem, hogy az előadó nevét mingi nagy betűvel írja (ezt a sytem tray-en már elértem, csak a playlist kicsit bonyolultabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Garmin topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Namost, én azt szeretném elérni, hogy az ''artist'' ID Tag ugyanaz maradjon, csak csupa nagy betűvel legyen írva. az is jó, ha a pl. a fájlnévből beolvasva teszi nagybetűssé. Az is megfelel, ha valaki a default playlist kódot úgy megbuherálja nekem, hogy az előadó nevét mingi nagy betűvel írja (ezt a sytem tray-en már elértem, csak a playlist kicsit bonyolultabb).