Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hammered
    csendes tag

Köszi! Namost egy kérdés csak, hogy miért van szükség erre az EAC progira? Feltettem azt is utánna, de ezzel igazából csak finomhangolni lehet? Ha igen akkor mit? Én annyit csináltam, hogy letöltöttem a flac decodert és a foobarnak megadtam az elérési útját és kész gyönyörűen megcsinálta albumnévvel, számcímekkel meg minden, mert freedb-ről a foobar is letölti az előadót címeket és megcsinálja a flac dekoder hibátlanul.... :K

Az EAC az egyik "legprofibb" grabbelő program.A korábban mellékelt linkeken találsz beállításokat némi magyarázattal is.Szerintem a foobar csinál egy alap minőséget(ami nem feltétlenül rossz) ezzel szemben a EAC jól bekonfigolva v8-as minőségű 100%-os másolatot csinál az adott cd-ről.
    Pedron vagy az ehhez hasonló oldalakon alap hogy az ember beállítja az adott guide alapján és úgy szedi le a cd-ről az anyagot.
    Én EAC-val csinálom a flac-et és ha ki kell írni valamelyiket akkor frontend-el visszafejtem vaw-ba és burrrn-el írom meg .cue file-ból.
    Így lesz egy tökéletes cd másolat a végeredmény.
    Jah és ami jó még benne hogy elég egyszer egy helyre feltelepíteni az EAC-ot és elmenteni egy profil filet,win telepítés után csak a profil-t kell betallózni neki és lehet használni újra :C

Új hozzászólás Aktív témák