Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
"Nekem meg a winek története óta nem volt annyi Avast nélkül sem, pedig járok tiltott vizeken is."
Végül is igazad van. Elgondolkoztam, 67 éve nem volt balesetem, egy autó sem ütött el. Minek nézzek szét a járdáról lelépve? Miért tartsam be a közlekedési szabályokat? Csak lassítana, mostantól kezdve nyílegyenesen, mindenen átgázolva fogok közlekedni. Mit nekem közlekedési szabályok! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül is igazad van. Elgondolkoztam, 67 éve nem volt balesetem, egy autó sem ütött el. Minek nézzek szét a járdáról lelépve? Miért tartsam be a közlekedési szabályokat? Csak lassítana, mostantól kezdve nyílegyenesen, mindenen átgázolva fogok közlekedni. Mit nekem közlekedési szabályok!