- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Szia!
Én biztos nem állítottam őket rejtettre. Minek is tenném, meg véletlenül megcsinálni az szinte esélytelen? Total commanderben ki van téve a rejtett/rendszerfileok láthatóságát kapcsoló parancs ikonként. Használom is sokszor. Így lett meg a bűnös file, csak tudnom kellett hol és mit keressek

Használni szoktam az MP3Tag nevű progit és lehet azzal csináltam valahogy. Tudom, hogy ki lehet vele menteni, de az sem rejtettként hozza létre.Azt nem tudtam, hogy nem kötelező a fileban lennie a képnek, hanem lehet külön is.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest