- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Dalszövegre az yt-t jobban szeretem, ott biztosan jól van időzítve a szöveg. Előadó, album infókra meg ott a net. Meg ugye ezeket az infókat is be kell szerezni, a plug-in által is emészthető formában, amit valakinek meg kell csinálnia.
De mint írtam is én annyira látom a felületét, amíg bedobálok számokat, vagy átváltok másik listára.
Szerintem a WinAmp is akkor kezdett el lecsúszni, amikor egy sima zene lejátszónál több akart lenni.A kettő szerintem nem ugyanaz. Egy (okos)telefont nem tudsz igazán úgy használni, hogy nem látnád. Egy zene lejátszóra ez totál nem igaz. Fut a háttérben...
Mellesleg pont ez (is) jó a FooBarban, hogy mindenki úgy alakítja át, használja, ahogy neki tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- BestBuy topik
- VR topik
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs