- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Még csak itt a fórumban kerestem a replay gain funkcióra, erről érdekelne, hogyan lehet minden szám hangerejét feljebb venni egyszerre.
A következő történt: normalizáltam egy válogatást a futáshoz használt lejátszómra, de így minden nagyon halk lett (most csináltam ilyet először, ha jól emlékszem, akkor apply replay gain per track info alapján csinálta, és át is írta a számokat - ami nem baj, mert FLAC-ból konvertált másolatokról van szó).
Egy Sony E353-et használok sportoláshoz, és az amúgy sem túl kraftos kimenet így már végképp gyenge max. hangerőn is.Tehát: szeretném minden a lejátszólistában szereplő szám erősítését valamennyivel emelni. Ez végrehajtható, vagy csak a program által észlelt szélsőértékekhez való igazítás?
Üdv!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs