Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm a segítő szándékot, de sajnos egyelőre nem jutottam előrébb.
- Emlékeim szerint a konverzió előtt szólt a program, hogy a megadott változtatásoknak megfelelően megváltoznak végérvényesen a fájlok, biztosan akarom-e. Hogy pontosan hogyan hívtam ezt életre azt sajnos nem tudom, ma is kísérletezem még vele.
- az ilyen utólagos erősítés negatív hatásaival nagyjából tisztában vagyok, csak amolyan szükségmegoldásként alkalmaznám (ebben a láncban momentán a fejhallgatóm a leggyengébb szerintem - Philips SHS 8200)
- Az általad említett PreAmp funkció ha jól látom, akkor a foobar beállítása, de a Sony lejátszómon ugye nem foobar fut... csak én futok

szerk: A replay gaint elvileg lehet állítani a beállításokban külön-külön számonként, amit csak TAG-ben tárol, de látszólag (hallszólag) nincs változás.Még egyszer leírom a célt, hogy ne vesszünk el részletekben:
szeretnék egy több albumról összeválogatott zenei gyűjteményt "azonos hangerőre hozni" (normalize), úgy hogy eközben ne csökkenjen a számok hangereje "túlzottan nagy" mértékben - lásd Sony gyenge kimenete korlátozó tényező.Valahogyan
az azonos hangerőre hozás sikerült, de ha jól értem, akkor nem hajlandó számot erősíteni, így mindent a leghalkabbhoz igazított, ami nekem nem jó.
Ha más szoftverrel egyszerűbben/ egyáltalán meg lehet oldani ezt a dolgot, azt is szívesen várom.Üdv:
Attila -
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Még csak itt a fórumban kerestem a replay gain funkcióra, erről érdekelne, hogyan lehet minden szám hangerejét feljebb venni egyszerre.
A következő történt: normalizáltam egy válogatást a futáshoz használt lejátszómra, de így minden nagyon halk lett (most csináltam ilyet először, ha jól emlékszem, akkor apply replay gain per track info alapján csinálta, és át is írta a számokat - ami nem baj, mert FLAC-ból konvertált másolatokról van szó).
Egy Sony E353-et használok sportoláshoz, és az amúgy sem túl kraftos kimenet így már végképp gyenge max. hangerőn is.Tehát: szeretném minden a lejátszólistában szereplő szám erősítését valamennyivel emelni. Ez végrehajtható, vagy csak a program által észlelt szélsőértékekhez való igazítás?
Üdv!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az azonos hangerőre hozás sikerült, de ha jól értem, akkor nem hajlandó számot erősíteni, így mindent a leghalkabbhoz igazított, ami nekem nem jó.