Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
nubreed
üzenetére
Igazság szerint én is csak egy skin-t ismerek, ami exe-s települős (rendszergazdaként kell futtatni) és az a DarkOne. Ennek a 3.0.1-es verziója a témáim alapja. (...mert nagyon jó scripteket írt a srác és minden tuti jól használható/müködő.) + még van egy időjelző panel a Tech skin-ből.
Igen ez a skin teljes képernyős és nem is jó, ha nem úgy használod, (mert nem jelenik meg, ami nem fér ki
...nekem ez nem gond, de lehet valakinek az lesz).Nekem nem volt türelmem a méreteket %-osra csinálni -egyszerűbb volt beírni a konkrét pixelértéket- de természetesen azt is meg lehet csinálni. ...de erről később részletesen

Azért nem tudtam eddig leírást gyártani hozzá, mert a napokban jöttem rá az állandó háttér alkalmazásának olyan módjára, amihez nem kell sokat "kavarni".
...folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...nekem ez nem gond, de lehet valakinek az lesz).