Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
persze, hasznos, az tuti.
jobb, mint mikor a hátsó fogammal babrált, és hívta az asszisztenst, hogy huzza ki tükörrel a pofámat oldalra, amig valami kétkezes dolog volt..
na én akkor is majdnem elröhögtem magam, hülye érzés volt ott ülni, hogy ketten bámulják a szám, közbe egyik széthuzza az arcom 
-
kew
senior tag
igen, énis ezeket olvastam róla itt: [link]
sőt, ha nemtetszik az arany szín, beis fedik neked a fogad színével egyező kerámiával.
fogorvos választásban énis bajba voltam, aztán felcsaptam a kisokost, voltbenne két fogdoki. A második két utcányira volt tőlem, úgyhogy elmentem hozzá. Nem bántam meg...
-
-
kew
senior tag
szerintem majdnem mindenütt csinálnak, ha jó és bevált dolog ez. az ár persze már kérdéses, de biztos többszöröse a normál tömésnek
főleg, mivel technikus gyártja le, az még plusz költség.
mint kicsit lejjebb említettem, nekem 23k volt egy fog pótlás, amit technikus csinált. persze nem arany, hanem mittoménmi
szal ehez mérten gondold el, mennyi lehet.
én tuti nem költenék annyit egy fogra
még így is sok, dehát ezvan 
-
kew
senior tag
no hát épp ma lett kész a fogam, amit még januárban kezdett bütykölni a doki.
ugye gyökérkezelték, az volt 3 alkalom, aztán próbatömés, gyökértömés, ismét próba tömés.
ezekután kiderült, hogy túl nagy a lyuk, hogy belehessen tömni (a fél fogamnak a pereme volt csak meg), ugyhogy mintavétel és csináltatott bele ilyen pótlást. Most rakta bele, örülök, hogy végre vége
és olyan lett a fogam, mint újkorába 
az árat még nemtom, de nemlesz kevés...a kezelés 16k, ez a pótlás 23k, +2x röntgen az 6k. Ezen felül remélem nem számolt fel semmimást...
a közeljövőben megyek, és folytatjuk a következő fogammal...remélem azt már csak tömni kell, mert valahogy nincskedvem újra végigcsinálni ezt a kezelési hercehurcát
-
kew
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
énis ezt mondogattam magamban

-
kew
senior tag
naigen, énis összeszoritom mindenem mikor bedugja a tűt a gyökérbe...aztán még1x és még1x...aztán készvagyunk, és neméreztem semmit

hiába, ez egy erős beidegződés, hogy félünk a fogorvostól. Pedig olyan eszeveszettül kibirhatatlan fájdalmat még nem okoztak senkinek szerintem
amúgy az normális, hogy 20-22 ezer ft lesz egy gyökérkezelés
kicsit sokallom, bár nemtudom, máshol mennyi -
kew
senior tag
Igen, húzta is a száját, hogy ennek már nemkéne fájnia
azóta voltam még1x, úgy kezdtem, hogy kérek szurit, benyomta, kipucolta, nemis éreztem semmit. Rakott is bele valami gyógyszeres tömést. Jövőhéten újra megyek, ezúttal megnézzük, hogy érzéketlen-e érzéstelenítő nélkül, hát remélem már jólesz 
amúgy a félelem érzetem már nekemis alábbhagyott, deazér összerándul a gyomrom, mikor megérzem azt a tipikus fogorvos szagot, mikor belépek a rendelőbe
-
kew
senior tag
ma voltam újra...beültem, először nemadott érzéstelenítőt. Belenyomta a tűjét, aszittem beszarok. Aztán kértem injekciot, gyökérbe is benyomott valami keserű vackot, de még úgyis fájt
igaz, csak az egyik gyökérben, de a végébe maradt valami amimég érzékeny..
jövőhéten megyek újra, kiváncsi vagyok, most kiszedte-é vagy szenvedek megin egy kicsit
mondjuk annyi szerencsém van, hogy a legelső kezelés telejsen fájdalommentes volt.
most zsibog a fél fejem, de reménykedem, hogy jövőhéten jobblesz
-
kew
senior tag
gyökérkezelték...
és tényleg neméreztem semmit
simán ment minden, pedig hogy bevoltam xarva...
remélem a többi kezelés is igyfog menni.
amugy a hely jól felszerelt, 2 (anya és fia) doki rendel, mind2 szimpatikus, ügyes kezekkel
szal IX. ker. Bakáts tér környékieknek ajánlom Őket.
Bakáts Dental Bt.
1092 Bp. Bakáts tér 3. félem. 2.
2177932 -
kew
senior tag
nah végigolvasgattam a topicot, gondoltam segít, de csak mégjobban beszaratott
holnap megyek fogdokihoz enis.. felül a leghátsó fogambol márvagy féléve hiányzik egy darab (igy az oldalán van egy baszom lyuk), de nemfájt, ugyhogy húztam-halasztottam hogy elmásszak betömetni. pár napja viszont letört megin egy kisdarab belöle és azota fáj ha ráharapok, szal felhivtam egy dokit, aranyoldalakban találtam 
bakáts téren van vmi rendelője, esetleg nemjárt még valaki nála?
remélem én az ilyen gyökérkezelést, húzást meg egyebet megúszok....és elég csak betömködni - felépítgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na én akkor is majdnem elröhögtem magam, hülye érzés volt ott ülni, hogy ketten bámulják a szám, közbe egyik széthuzza az arcom