Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
Legalább te most foglalkozol vele, sokan még ilyenkor is szarnak rá

Aztán már rohadó hús szagot áraszt a szájuk akkor rettegve eljönnek és megkérdik hogy fájni fog-e
D
Nem bazzeg nem fog
...
De neked tényleg lehet nem fog, nekem pl legalábbis 2 tömésem volt egyik sem fájt, pedig nem kértem érzéstelenítőt. Persze hozzáállás kérdése, ne parázz nem fog megölni... -
Baboon
senior tag
Szép jó nap!
Az esztétikus tömésnek vajmi köze sincs a porcelánhoz, porcelánt leplezésre szoktak használni koronákhoz, de az sem olyan porcelán mint amire gondoltok.
Bármelyik fogadhoz jó az esztétikus tömés, ugyan olyan ellenálló mint az amalgám. Plusz amalgámot szinte sehol nem csinálnak már, persze ez nem azt jelenti hogy nem jó mert tökéletes egy dolog csak ronda. Arany tömést 100 évvel ezelött használtak a könnyű megmunkálhatóság és a jó retenció miatt tudtommal. Persze kérésre biztosan ma is csinálnak.
Egy gyökérkezelt fog élettartalma sok mindentől függ, de ha nem rohad szét vmitől akkor 15-20 évet kilehet vele húzni.
Egy tömésre pedig anyagmennyiségtől függően sztem kb 5-10E forint között kell számítani/fog. Ha neked a front fogad lukas akkor sztem 6-7ből megúszhatod, persze nem tudom hogy most hogy alakítják az egészség ügyet és 1-2 dolog kiesik a támogatásból mennyi lesz.
Ja igen és az egészséges dentin ami a zománcod alatt van olvasataim szerint feketés színű, ami engem is meglepett de ezt írják szóval az ha alatta sötétszürke az még jó is lehet.
Ömmm ja és 2. éves fogorvostan hallgató vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest