- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djdaniel #734 üzenetére
az kemény sztori, nem semmi lehetett ezt kibírni :/ mindazonáltal erős kétségeim vannak az eredeti fogorvosod szakértelméről is. egy rendes gyökérkezelés után nem szabadna, hogy begyulladjon a fog, hiszen nem is él, nincsen benne élő szövet. én azt sem tudom értelmezni, hogy visszamentél és "gyökérkezelte" a fogad. nekem egy ilyen fogam van, annak a kezelése így nézett ki:
- röntgen a fogról és a gyökércsatornákról
- gyökércsatornák kitisztítása, reszelése
- újabb röntgen, hogy a tisztításra használt tűk, reszelők elértek-e a csatornák csúcsáig
- gyógyszeres/antibiotikumos tömés a gyökerekbe + ideiglenes tömés a koronába2. alkalomnál (8-10 nappal volt később)
- újabb adag gyógyszeres tömés a gyökerekbe, ideiglenes tömés felülre3. alkalom, szintén jópár napra rá, hogy legyen ideje hatni a gyógyszeres tömésnek
- végleges gyökértömés
- röntgen, hogy teljesen kitöltötte-ea tömőanyag a gyökereket4. alkalom: végleges koronatömés
szóval valahogy így kell kinéznie egy rendes fog gyökérkezelésének, nem pedig azonnal megcsinálni, végleges töméssel. bár vidéken tény, hogy nehezebb jó dokit találni, de azért számomra akkor is durva, hogy ezt így egy alkalom alatt lerendezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest