Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz Bferibörs #2016 üzenetére
Én költözés miatt fogok hamarosan váltani - igazából tudnám költöztetni a mostani "régi" nagy csomagos (300/75 mbps) Flip csomagomat is, de mivel TV adást az elmúlt ~3 évben talán ha összesen 3x néztünk, így feleslegesnek tartottam és a T-nél az új előfizetés 1 év hűséggel (internet + telefon) kb 150 Ft-tal kerül többe havonta, és cserébe 1000/1000-es csomagom lesz. A telefon csak költségcsökkentés végett került be a csomagba, soha nem is volt vezetékes készülékem se UPC-s időkben, se Flip, se most.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sajnos IPTV témakörben nem vagyok otthon, de talán akadnak olyan otthoni routerek, amik tudnak IPTV-t is (emlékeim szerint talán anno az Asus routeremen láttam ilyesmit, meg Synology-nál is, mintha lett volna). De, hogy ez tényleg az, amire gondolok, illetve milyen beállítások kellenek hozzá, az passz.
-
scream
veterán
válasz Geo19870322 #1847 üzenetére
Szinte kizártnak tartom, hogy a másik szolgáltató ne emelne (max még nem küldte ki róla az értesítést).
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Hali!
Már pár napja a "nagy" internetcsomag mellett is csak 77mbps a max letöltési sebességem, esetleg más is tapasztalt hasonlót? Ilyenkor üfsz és hiba bejelentés, vagy mi a menet?
-
scream
veterán
Én a héten még láttam (először) Flip-es autót XI. kerben, de májusban amikor jött bekötni hozzánk az eszközt, akkor T-s kocsival érkezett a technikus és elsőre T-s modemet hozott fel - majd azért megpróbálta ráaktiválni a csomagot, de nem sikerült, lévén, hogy nem T-s előfizető vagyok, így hozhatta fel a Flip-es huawei ONT-ot.
-
scream
veterán
válasz viktorhu #1609 üzenetére
Hm, fura, nekem a technikus srác mondta, amikor jött bekötni, hogy ezt a Huawei-t T-nél már csak a belépő csomag mellé adják - de én már csak bridge módban használtam, és előtte UPC-s modem volt, így nagyobb csomaggal nincsen tapasztalatom Huawei modem esetén.
De persze elhiszem, hogy bírja - remélem meg is tapasztaljuk és megemelik Flip-en is a sávszélt.
-
scream
veterán
Szerencsére nálam nem volt tapasztalható.
-
scream
veterán
Hali!
Az volna a kérdésem, hogy május közepén költözünk, az új helyen (albérlet) van kiépített Telekom-os optikai hálózat (lakásban is bent van az optikai szál), illetve elérhető a Flip is, akkor, ha a Flip-et választjuk (olcsóbbra jön ki, mint az 1 éves hűséggel a Telekomos csomag), akkor egyrészt a bekötési idő nagyjából hogyan alakulhat (2-3 nap vagy inkább 1-2 hét?), illetve kell-e bármit is át/újra kábelezni hozzá (nem tudom, hogy van-e különbség infra szinten)? Illetve default NAT mögé raknak-e és ha igen, akkor kérhető-e, hogy vegyenek onnan ki?
Üdv és köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest