Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaflaty
tag
Sziasztok.
Új PC vásárlása előtt állok. Van esetleg valakinek tapasztalata hogy az új AMD ryzen procik hogy viszonyulnak az xplanehez és a p3dhez? Érdemes foglalkozni vele vagy inkább intelben gondolkodjak? Adott procin magok száma fontosabb vagy inkább a magasabb órajel? Köszi előre is!
-
nyaflaty
tag
Akkor szerintem megvarom amíg gázkar is lesz aztán lecsapok rá. Addig meg veszek valami sticket ami jó lesz később is airbusozni

Erre valami jó tipp? Akár használtan is?

-
nyaflaty
tag
[link] erről van valakinek valami Hire infója tapasztalata?
Joystick vásárlás előtt állok és nem tudom érdemes e ezt megvarni egy saitek szett helyett -
nyaflaty
tag
Oké. Igyekszek felzárkózni

P3D nem lett olyan jó?
X plane hogy áll fs-hez képest? -
nyaflaty
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valakinek megvannak e az iavos pilóta oktató doksik, a 747 oktató anyag valamint a Lénárt féle Airbus iskola digitális formában? Már az egész internetet átkutattam, valamikor még is volt mind csak a Dropbox fiókomat deaktiválták azóta
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest