Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
nyaflaty
üzenetére
Itthagynék egy videót: [link]
4.8-5.0 GHz vagy a 10 mag számít soknak?Az a baj, hogy jelenleg 1 mag törődik a renderléssel (GPU vezérlésével) mindkét platformon (ha jól tudom!), ergo 1 magnak kell irgalmatlanul magas órajelen futnia. A többi magon eloszlik a fizika, meg a rengeteg objektum, felhő, stb kezelése.
X-Plane fronton a következő verzió hoz előrelépést, Vulkan/Metal jön OpenGL helyett, ami több szálra osztja a GPU vezérlését.
FS2020 fronton szintén hasonló megoldás várható (DX12-vel?).
Az új Ryzen procik jónak tűnnek, csak ebben a témában nem láttam még tesztet velük.
Ha a jövőt nézzük, akkor én lehet, hogy közepesen magas órajellel választanék több magot - de ezt adatokkal alátámasztani egyelőre hardver és szoftver hiányában nem lehet.
-
wolruf
őstag
válasz
nyaflaty
üzenetére
Dícsérik nagyon, aki már kézhez kapta, imádja. A Throttle még várat magára, pedált sem tudják, hogy mikor/mi/hogy. Európában az aerosoft forgalmazza, már kaptak is készletet. A Saitek egy fos
Legalábbis ha az ember igényes. Az enyém is lötyög, pontatlan, ... fos. Nem akarom bántani, mert azért drága volt, de ahhoz képest nem egy minőségi cucc 
-
Cypresss
senior tag
válasz
nyaflaty
üzenetére
Sajnos fogalmam sincs, hogy mi történik jelenleg az online repülésben, de tervezem, hogy visszatérek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az anyagokat szerdára összeszedem neked, majd küldöm a linket.(#15825) wolruf: még annak is tartozom a technikai összefoglalójával.

(#15826) Korcsii: szomorú lennék, ha csupán egy kodek elég lenne a menőséghez.

Más: nem tudom itt hányan ismerik a zseniális Airforceproud95 videóit, de a legutóbbi mindent visz, kétszer hallgattam meg és könnyesre röhögtem magam: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyelőre a TCS16000 Flight Pack van, de nem az igazi
Legalábbis ha az ember igényes. Az enyém is lötyög, pontatlan, ... fos. Nem akarom bántani, mert azért drága volt, de ahhoz képest nem egy minőségi cucc 
:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)