Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
Lehet ezt vizionalni, mert szerintem elobb-utobb odaig fog vezetni a second life meg hasonlok...

Egyebkent a BattleField3-ban nagyonszepen es elvezetesen van megcsinalva a felhok/terep kidolgozasa (nomeg a repulo belseje), csak hat az iranyitas ugye....
Azert egy poen erejeig ajanlom a kiprobalasat. El birnam viselni azt a szintu kidolgozottsagot... XP10 tenyleg jol nez ki. Ha tenyleg van demo, kiprobalom en is... -
Geryson
addikt
És egyszerre akarod a kettőt? Én anno FS9 és FSX-el próbálkoztam így (még amikor kijött az FSX és tesztelgettük) és nekem nagyon instabil volt az eredmény. Fagytam, hihetetlen sokat darált a gép töltéseknél és egyértelműen megszűnt amikor töröltem az FSX-et. Bár lehet már az segít ha külön partícióba rakod, nekem egy meghajtón volt.
-
Geryson
addikt
FS2000-ben nem tudom, hogy van-e ablak dokkolási mód, azaz a több képernyő bekapcsolásának lehetősége. Ehhez próba után meg is lesz a válasz.
Ami tuti, hogy makulátlan lesz az FPS-ed, a grafikád ellenben hagy majd maga mögött azért kívánnivalót és szerintem a kiegészítők beszerzése sem olyan széleskörű még.
-
Korcsii
őstag
Flight Sim Labs valóban nem ingyen adja, de a British Airways Virtual-nál meg voltak őrülve érte anno, amikor végre megjelent.

avsim viszont ingyenes, igaz emiatt általában nem is annyira jó, mint a fizetős - de hát valamit valamiért. Viszont komoly tapasztalatom ezzel sincs.
-
Korcsii
őstag
Van concorde kiegészítő is
Flight Sim Labs féle ConcordeX-et szokták dicsérni. Nn avsim-en találtam anno, de igazából rendesen még nem repültem vele (csak videó felvételhez random irányban, random sebességgel, random magasságban - és akkor most rám lehet szólni, hogy rossz sorrendben mondom).Amúgy legyen 3 tengely, és máris jó a joy... illetve az olcsó logitech-ek szenzorát szokták szidni elhasználódás miatt. Jelenleg Saitek Cyborg Evo-val tolom, anno épp kiszórták a készletet MM-ban amikor arra jártunk, így bár nem volt célunk, mégis megvettük (2k-ért simán).
-
Geryson
addikt
Én is úgy játszottam anno 2004-ben, hogy előttem a cockpit 2D-ben, a másikon meg overhead háttérben, előtte FMC és throttle panelek. A világ legkényelmesebb dolga, de valóban kajálja is az energiát, merthogy 2 monitort hajtasz meg a kártyáddal.
FSX-ben még szerintem nálam sem menne el szépen a 2 monitor, FS9-ben viszont akár majdnem csúcs grafikával is tolhatod neki.
-
andorra
őstag
Az teljesen tőled függ. Nyithatsz másik ablakot tetszőleges + nézettel, ez jelentősen csökkenti azonban az FPS-t. Kitehetsz a gép műszerfaláról egyes paneleket. Komolyabb felhasználok azonban itt egyéb programokat futtatnak, amelyek a repüléssel kapcsolatosak.
A bővítés alighanem kevés lesz, új konfig kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Flight Sim Labs féle ConcordeX-et szokták dicsérni. Nn avsim-en találtam anno, de igazából rendesen még nem repültem vele (csak videó felvételhez random irányban, random sebességgel, random magasságban - és akkor most rám lehet szólni, hogy rossz sorrendben mondom).