- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Az alap A320-nál (ennél a letöltöttnél is) szerintem csak a Flight Plannerben tudsz útvonalat megadni, esetleg a Garmin GPS-ben is beállítani, de ott még nekem sosem sikerült!
Szerintem érdemes lenne beszerezned egy olyan A320-ast, amelyben rendes FMS is van, mert azoknak az adatbázisát -így az útvonalpontokat, indulási és érkezési eljárásokat- tudod is frissíteni.
Online repülésen pedig ezeket fogják neked mondani (ha van irányítás), illetve ezek beállítását kérni mondjuk egy útvonalengedély megadásakor.
-
BenkoG
csendes tag
Nekem a HOTAS verziója volt, nem force feedback-es (utálnám az egész napos gépelésben megfáradt kezeimet szétrázatni). Nagyon meg voltam elégedve vele, a gázkar miatt univerzálisan jó volt mindenhez, de egy Saitek X52 kedvéért megváltam tőle. (Megvettem az X52-t és éjjel-nappal azon toltam
).
BenkoG
P.S.: Szerintem azért tűnt fel most sok használt belőlük, mert már nem új modell, én három éve vettem újonnan, akkor volt kb.fél éves kibocsátású. Még egyszer mondom, nekem tökéletesen jó volt, DC-3, Discus, MU-2, Aircreation sárkányt, Mooney Bravo-t hajtottam vele sokat.
-
BigBlackDog
veterán
Én is nézegettem, nem írnak rosszakat róla, legalábbis amiket én olvastam. Viszont érdemes megnézni aprón is, van néhány keveset használt példány fent olcsóbban (van HOTAS változat is). Mondjuk az utóbbi egy hónapban elég sok került fel, ami talán jelenthet valamit.
De személyes tapasztalatom nincsen vele sajnos.
Én ilyet használtam (illetve ennek az force feedbackes verzióját használom), de egy-másfél év után mindkettőnél elkezdtek a gombok érzéketlenek lenni -mármint a megnyomásukat nem mindig érzékelték-, aztán 2-2.5 év aktív használat után kezdtek teljesen meghalni a gombok. Emiatt is gondolkodtam el néha-néha az általad linkelt példányon.BUÉK viszont is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest