Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Az alap A320-nál (ennél a letöltöttnél is) szerintem csak a Flight Plannerben tudsz útvonalat megadni, esetleg a Garmin GPS-ben is beállítani, de ott még nekem sosem sikerült!

Szerintem érdemes lenne beszerezned egy olyan A320-ast, amelyben rendes FMS is van, mert azoknak az adatbázisát -így az útvonalpontokat, indulási és érkezési eljárásokat- tudod is frissíteni.
Online repülésen pedig ezeket fogják neked mondani (ha van irányítás), illetve ezek beállítását kérni mondjuk egy útvonalengedély megadásakor.
-
BenkoG
csendes tag
Nekem a HOTAS verziója volt, nem force feedback-es (utálnám az egész napos gépelésben megfáradt kezeimet szétrázatni). Nagyon meg voltam elégedve vele, a gázkar miatt univerzálisan jó volt mindenhez, de egy Saitek X52 kedvéért megváltam tőle. (Megvettem az X52-t és éjjel-nappal azon toltam
).BenkoG
P.S.: Szerintem azért tűnt fel most sok használt belőlük, mert már nem új modell, én három éve vettem újonnan, akkor volt kb.fél éves kibocsátású. Még egyszer mondom, nekem tökéletesen jó volt, DC-3, Discus, MU-2, Aircreation sárkányt, Mooney Bravo-t hajtottam vele sokat.
-
BigBlackDog
veterán
Én is nézegettem, nem írnak rosszakat róla, legalábbis amiket én olvastam. Viszont érdemes megnézni aprón is, van néhány keveset használt példány fent olcsóbban (van HOTAS változat is). Mondjuk az utóbbi egy hónapban elég sok került fel, ami talán jelenthet valamit.
De személyes tapasztalatom nincsen vele sajnos.
Én ilyet használtam (illetve ennek az force feedbackes verzióját használom), de egy-másfél év után mindkettőnél elkezdtek a gombok érzéketlenek lenni -mármint a megnyomásukat nem mindig érzékelték-, aztán 2-2.5 év aktív használat után kezdtek teljesen meghalni a gombok. Emiatt is gondolkodtam el néha-néha az általad linkelt példányon.BUÉK viszont is!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).